insula pastelui

Safari: Africa de Sud

O adevarata calatorie epica si variata de la farmecul cultural si urban al Cape Town-ului la inima tarii vinului, la loje de safari rezervate special cu jocuri private exclusiviste. Peninsula Cape este faimoasa pentru pinguini, nisipurile Sabi pentru populatia de leoparzi si desertul Kalahari pentru leii imensi, rinocerii si maimutele impanzite pe vastul teren desert. Comparativ cu alte destinatii pentru Safari, Africa de Sud are o cantitate imensa de diversitate, este usor de calatorit si ai la dispozitie loje de lux.

Calatorie exotica: Bhutan

Singura natie budista de pe pamant este si cea care isi masoara succesul in functie de fericirea oamenilor. Bhutan include cele mai mari piscuri de pe pamant unde manastiri unice sunt inglobate in astfel de piscuri. Este un loc superb atat pentru cultura fascinanta dar si pentru faptul ca este un loc numai bun pentru drumetii, biciclism pe teren accidentat etc. Este una din cel mai putin vizitata tara ne-ostila pentru ca au avut grija isi administreze programele turistice cu grija. In acelasi timp, este una din cele mai ieftine tari de vizitat in conditiile in care un turist cheltuie zilnic acolo mai putin decat in orice alt loc. Accesibila doar din doua tari, Thailanda sau India, Bhutan este una din cele mai unice culturi si locuri individuale de pe pamant.

Ruine: Insula Pastelui, Chile

Unul din cele mai unice si interesante locuri de pe pamant este si Insula Pastelui din Chile. Insula este impanzita de ruine despre care se stie foarte putin. Din pacate, insula este pur si simplu prea putin vizitate. Astfel, s-ar putea sa te trezesti la un moment dat ca esti singura persoana care viziteaza anumite ruine.

In ce locuri de pe planeta ai fost si ai ramas total uimit? In ce locuri de pe planeta ai vrea sa mai mergi? Lasa raspunsul tau in sectiunea comentarii.