De multe ori poate ti-ai pus intrebarea de ce Canada este un stat atat de frumos. In realitate, depinde de gustul individual, deoarece Canada este o tara care doreste sa isi imbunatateasca fiecare aspect. Te-ai ranit? Nu-i nicio problema, deoarece sistemul de sanatate canadian se preocupa de acest lucru fara nicio problema.

Dar, cand te gandesti la Canada primul lucru care iti vine in minte tine de faptul ca sunt foarte politicosi si isi cer scuze pentru orice. Daca esti iubitor de turism, atunci cu siguranta vei dori sa vizitezi si Canada, pentru ca nu vei regreta. In plus, iti vom oferi cateva motive pe cinste care te vor face sa treci Canada pe lista locurilor de vizitat.

De ce Canada este atat de uimitoare?

Hockey- partea proasta este ca acest joc este atat de legat de Canada incat nimic nu pare a se mai schimba. Fara indoiala, echipele americane se afla pe primul loc. Dar, chiar si asa, jucatorii de hockey din Canada sunt cei mai buni din lume. Sa nu mai mentionam faptul ca hockey-ul este unul din cele mai distractive jocuri de la nivel mondial.

Marijuana legala- una din cele mai mari schimbari pentru Canada va avea loc in cativa ani si va consta in legalizarea marijuanei in scop recreational. Astfel, aceasta idee a aparut dupa ce drogul a fost acceptat in unele state americane, printre care si Colorado. Ei bine, Canada doreste ca pe aceasta cale sa se reduca stigmatizarea care a aparut in jurul acestui drog si sa se accepte ideea ca are o multime de beneficii medicale.

Aer curat- nu iubesti atunci cand iesi afara si iei o gura de aer proaspat? Ei bine, acest lucru nu ar fi posibil daca traiesti intr-o tara poluata. Din fericire insa, daca traiesti in Canada, poluarea nu este o problema. Un studiu realizat in anul 2011 a descoperit ca aceasta tara este cea de-a 3-a cea mai curata tara din lume.