programare la salon cu stailer

Iar e loc de veselie si chef fiindca am revenit cat de cat la normal si au inceput iar evenimentele. Dupa o lunga perioada de amanare, nuntile, botezurile si alte petreceri sunt din nou permise. Si evident ca pentru aceste evenimente trebuie sa te pregatesti de la A la Z si sa arati cat mai bine. Daca esti din Cluj, Iasi, Bucuresti, Timisoara, Oradea sau daca esti invitat la un eveniment in unul dintre aceste orase, atunci Stailer este solutia perfecta pentru programarile hair & beauty.

Cu siguranta n-ai timp de pierdut, ceea ce se va intampla daca ai sa cauti singur saloane pe Google si ai sa suni la fiecare in parte pana gasesti un loc liber cand vrei tu. Asa ca foloseste Stailer si iti rezervi tu singur locurile dorite online, rapid si complet gratuit! Desigur daca nu esti din aceste orase ai putina rabdare, fiindca in curand Stailer se extinde.

De ce este util Stailer cand calatoresti

Daca prietenii te invita la nunta lor in alt oras, tu habar n-ai zona. Abia daca stii 50% din orasul tau. Deci atunci cand ajungi in oras poti sa accesezi stailer.ro cauti serviciul dorit, iar platforma iti afiseaza disponibilitatile. Iar fiecare salon inscris aici are locatia prin Google Maps, ceea ce te va ajuta sa ajungi acolo rapid fara sa te pierzi pe strazi laturalnice. in platforma setezi orasul, genul tau, serviciul dorit, data si ora, iar mai apoi alegerea este a ta. Ai si alte informatii relevanta la fiecare salon in parte precum preturi, poze ale salonului, cu alte lucrari facute acolo, chiar si recenzii reale ale altor membri Stailer. Asa iti formezi tu o parere despre fiecare, iar la final alegi salonul care iti bifeaza toate casutele.

Si daca e sa luam in considerare ca uneori nu te poti porni cu o zi inainte de eveniment ca sa fii fresh, ci ajungi chiar in ziua cu pricina, cu atat mai mult n-ai timp sa stai sa cauti pagini si sa suni. Deci Stailer iti va fi de un real folos daca vrei rapiditate si eficienta.

N-ai nicio obligatie cand folosesti platforma

Probabil ajungi in oras, faci un dus rapid si mananci ceva si trebuie sa si pleci la salon pentru a te aranja. Deci, sigur n-ai timp nici sa iti creezi un cont, de aceea nici nu este nevoie pe Stailer. Faci o programare rapida in doar cateva minute, iar apoi primesti un link de confirmare prin sms. Afla aici mai multe detalii.

Dar pentru programari viitoare, in special daca si orasul tau se va afla pe lista Stailer, ideal ar fi sa iti creezi un cont. Nu dureaza mult, este gratuit si te scuteste de a introduce datele si numarul tau de fiecare data cand te programezi. De asemenea, contul devine propria ta agenda virtuala unde-ti gestionezi mai usor programarile. Ai parte chiar si de utilul reminder, ce-ti va aminti mereu de rezervarile tale pentru a nu-ti pierde locul.

Afla mai multe din pagina oficiala sau scrie la support@stailer.ro.