stailer

De cele mai multe oi oboseala își spune cuvântul și nu te mai simți în stare nici măcar să te programezi la salon pentru a avea parte de o nouă tunsoare.

Aplicatia Stailer te ajută să ai parte de o programare mai facilă la salon. Este, cu siguranță, o modalitate interesantă prin care poți avea parte de un loc liber la salon la data și în intervalul orar dorit de tine.

Stailer este platforma de care ai nevoie

Stailer este o aplicație care te va ajuta să economisești timp. Cu ajutorul acestei aplicații vei avea parte de programările de care ai nevoie. Faptul că Stailer este o platformă gratuită te ajută să ai mai multă încredere că ai luat o decizie bună.  Trebuie doar să accesezi  stailer.ro și să îți selectezi toate informațiile care te interesează.

Acesta este un mod mult mai simplu și mai interesant de a te programa la saloane pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune rezultate. Poți să mergi la salonul mai potrivit pentru tine și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Cu atât mai mult cu cât, pe Stailer vei putea găsi fotografii ale rezultatelor obținute de persoanele care au trecut pragul salonului de care ești interesat/ă.

Care sunt avantajele utilizării aplicației Stailer

Stailer este o aplicație pe care o poți folosi în orice moment. Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai ușoare modalități prin care poți ajunge în timp util la un salon renumit din zona ta.

  • Nu mai pierzi timp și energie

Cu Stailer nu mai pierzi timp sunând de la un salon la altul. Vei reuși să ai parte de programarea mult dorită cu doar câteva click-uri.

Tot ce ai de făcut este să îți creezi un cont de utilizator și să te conectezi cu pagina ta de Facebook, după care vei putea seta anumite filtre de căutare precum: orașul din care ești, genul tău, dar și serviciul de înfrumusețare mult dorit.

  • Nu depinzi de programele saloanelor

Nu va mai fi necesar să aștepți zile în șir să îți găsești programare la salon.  Cu Stailer tot ce ai de făcut este să intri în aplicație și să îți realizezi programarea de care ai nevoie. Nu mai trebuie să aștepți ca salonul să își înceapă programul pentru a putea suna și a obține o programare. Poți să te programezi prin Stailer chiar și noaptea târziu. Vei primi confirmarea programării și îți vei asigura locul pe scaunul hairstylistului.

  • Ai șanse mai mari să descoperi saloane noi

Cu Stailer ai șanse mai mari să descoperi saloane noi de unde să ai parte de un aspect fizic de invidiat. Dacă până acum erai destul de reticentă în a merge la un nou salon de acum încolo asta va fi de domeniul trecutului. Cu Stailer ai ocazia să mergi cu încredere la saloanele noi apărute la tine în zona.

Vezi mai multe detalii aici despre ce este Stailer și cum te poate ajuta.

Date de contact:

support@stailer.ro