bani-imprumutatia

Unele dintre cele mai mai divergente cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de a ne planifica un concediu sau o excursie la mare sau la munte il reprezinta sursa de finantare. Poate ca tocmai am renovat in casa sau am facut o noua achizitie si am ramas fara bani si nu stim cum sa ne asiguram un moment de relaxare si delniste alaturi de cei dragi, incat apelam la prieteni sau familie pentru o finantare.

Calatoreste cu bani imprumutati

Stim cu totii ca prietenii sau familia ne ajuta cu bani atunci cand suntem in nevoie, de aceea uneori este bine sa profitam de amabilitatea acestora atunci cand curajul ne indeamna sa ii sunam. Cele mai bune amintiri si cele mai placute cheltuieli sunt cele care le facem cu bani imprumutati, incat nu trebuie sa ne ingrijoram de termenul de rambursare sau de valoarea dobanzii, incat prietenii nu ar fi in stare sa ne solicite o dobanda mai mare ca cea de pe pietele bancare. Familia este cea care intotdeauna ne asteapta sa restituim banii imprumutati, mai ales ca stiu cata nevoie avem uneori de relaxare.

O vacanta binemeritata in Turcia sau Grecia se poate concretiza cu ajutorul imprumuturilor, incat o valoare de 1.000 de euro este ideala atunci cand planificam cateva zile de odihna. De asemenea, suvenirurile pe care le vom aduce prietenilor nostri vor constitui o premiza a intarzierii ratelor imprumutului, incat ne vom baza intotdeauna pe impresia pe care am creat-o, incat vom trece pe lista in primul rand pe cei care n-au „sponsorizat” apoi pe cei apropiati, fara de care nu am reusi sa mergem in concediu, fiind de un mic-mare ajutor.

O data ce am obtinut sursa de finantare a calatoriilor noastre, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de vreme, de monumentele istorice si sa ne cladim propriile amintiri impreuna cu cei dragi noua.