Stailer

Dacă și tu ai trecut la un moment dat prin frustrarea de a nu găsi loc liber la un salon, dacă și tu ai nevoie de o programare la salon și aceasta ar fi trebuit făcută ieri, cu Stailer nu mai trebuie să treci cu emoție prin astfel de scenarii. Asta pentru că această platformă îți permite să programezi totul destul de ușor. Și totul este online.

Cum să folosești Stailer

Mai întâi de toate să stabilim ce este Stailer. Prin intermediul acestei platforme poți face o  rezervare la salonul Vestige sau la oricare din locațiile de hair and beauty, saloanele de înfrumusețare din orașe precum Iași, Oradea, Timișoara, Cluj ori București. Este destul de simplu să faci asta și anume accesezi pagina și introduci datele în acel câmp de căutare.

Filtrul activ îți afișează în câteva secunde ceea ce tu ai putea caută ore în șir. Ai variante multiple de saloane, unde te poți programa atunci când te interesează. Ca să faci asta vei selecta locația și detaliile. Primești imediat și link de confirmare.

De ce Stailer

Pe principiul nu știu alții cum sunt, dar eu când trebuie să caut informații despre un salon caut minuțios, Stailer este aici să îți ușureze munca. Adică nu va trebui să alegi la întâmplare. Fiecare salon din lista cu saloanele de infrumusetare din Cluj și celelalte orașe menționate are detalii înscrise și anume cât ar costa un serviciu, care ar fi durata acestuia de asemenea, dar și cum să ajungi acolo, recenzii ale clienților, precum și fotografii relevante cu locația sau rezultatele unor servicii.

Să îți schimbi look-ul nu este atât de ușor pe cât pare. Îți dă cu emoții căci unele schimbări sunt permanente. Dacă nu este vorba de timp, este vorba de bani. Adică îți tunzi părul sau îl vopsești și dacă schimbarea nu îți este pe plac înseamnă că va mai trebui să investești din nou pentru a ajunge la rezultatul dorit. Este evident că nu te vei lăsa în mâna oricui. Așadar alege înțelept.

Un motiv bine întemeiat să folosești Stailer este acesta. Ține cont că aici ai un soi de barometru pentru serviciile pe care unii le prestează. Așadar cauți recenzii și te uiți atent la ce oferte de preț afișează unele saloane, alegi unul, poate chiar unul dintre cele mai bine cotate de pe piață. Și totul în câteva click-uri.

  • Totul este gratuit

Ai acces gratuit la platformă. Poți seta o programare imediat, în calitate de invitat sau poți alege să îți faci un cont aici. Ar fi și mai practic, pentru că nu vei mai introduce de fiecare dată datele și în plus ai opțiuni diverse la îndemână. Spre exemplu îți poți seta remindere.

  • Totul este eficient

Să rezolvi cât mai rapid ce ai nevoie înseamnă un mare avantaj al zilelor noastre. Descoperă cum să fii mai eficient în ceea ce privește programările la salon și folosește timpul salvat pentru relaxarea ta.

Detalii în pagina oficială.

Contact: support@stailer.o