http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/26/3_motive_pentru_care_trebuie_sa_pleci_in_vacanta_cu_familia_ta1.jpgNu ti-ai dori sa ai parte de o vreme neprietenoasa. Nu ti-ai dori sa ajungi in vacanta si sa iti dai seama ca nimic nu este ca ceea ce sperai. Si daca nu tine de aceste aspecte atunci ceea ce  iti strica vacanta este o cearta cu partenerul inca pana sa ajungi la locul cu pricina.

La fel de surprinzator ca si depresia de dupa concediu certurile din timpul vacantei iti demonstreaza ca nu ai nevoie de un timp anume si viata ta continua chiar si cand ai momente speciale. Asa se face ca inca de pe drum iti dai seama ca sunt tensiuni. Nici ca intelegi ce motive ar putea sa iti strice vacanta. Ar putea fi vorba de:

  1. Drumul lung si obositor. Si daca scopul tau a fost sa ai parte de confort intr-o oarecare masura nu mai tine de asta. Intervine plictiseala si oboseala de a sta la volan unde mai pui ca unul este concentrat pe sofat si celalalt ajunge sa vorbeasca singur.
  2. Calatorii dese si oboseala. Este clar faptul ca iti doresti ca in vacanta sa ai parte de un timp placut insa pentru asta trebuie sa ai grija ce tip de sejur alegi. Pentru cei care isi doresc sa leneveasca si sa se odihneasca un sejur la mare este cel care sa multumeasca. De altfel viata de noapte cu nevoia de odihna nu se prea leaga insa depind una de cealalta.
  3. Foamea. Nu ca ai duce foamea in concediu insa se intampla adesea ca la ora la care acasa luai masa sa te gasesti in cine stie ce nebunie de aventura. Astfel ca un program dat peste cap ar putea sa te irite la maximum, de unde si irascibilitatea si in cele din urma si cearta.

Desigur ca exista si partea de interese care se diferentiaza intre parteneri.