las vegas

Cunoscut si sub numele de Sin City (orasul pacatelor sau orasul ispitelor), se remarca prin viata foarte colorata pe care o ofera. Las Vegas poate fi considerat paradisul tuturor cumparaturilor, iar din punct de vedere al distractiei nu exista nici o limita. Tot timpul a fost in atentia producatorilor de filme de la Hollywood, datorita in principal cazinourilor care atrag oameni din intreaga lume. Sunt cateva locuri pe care trebuie neaparat sa le vizitezi daca ajungi in Vegas, pentru a face calatoria sa merite.

Cand ai ajuns in orasul ispitelor trebuie neaparat sa vizitezi The Las Vegas Strip. Este o fasie, o strada, un bulevard sau cum vreti sa-i spuneti, pe care se intind cele mai extravagante cazinouri si hoteluri din Las Vegas. O privire asupra acestei fasii este de-a dreptul uimitoare, noapte oferind mii de luminite colorate, zgarie nori si o circulatie intensa. Mai mult de jumatate din hotelurile renumite din Vegas se afla pe aceasta fasie, ce se intinde pe aproximativ 7 kilometri, si care, culmea, nu face parte din oras, se afla in afara limitelor acestuia, insa este considerata parte constituenta a magiei orasului pacatelor.

Nu trebuie sa ratezi shoppingul la Fashion Show Mall. Localizat tot pe Las Vegas Strip, iti poate ocupa o zi intreaga din vacanta propusa. Este pur si simplu un paradis pentru cei pasionati de shopping, optiunile oferite de cele peste 300 magazine ce prezinta branduri cunoscute din lumea intreaga fiind nelimitate.

Un alt obiectiv care nu trebuie ratat este Bellagio, unul din cele mai renumite hoteluri din lume, avand de asemenea si un cazino. Macar o data in viata trebuie sa experimentezi eleganta oferita de acest hotel. Renumite sunt spectacolele date seara de fantanile arteziene sincronizate pe ritmul muzicii si in jocuri de lumini. Sala de poker din acest hotel este una din cele mai cunoscute din lume si a gazduit numeroase turnee internationale. Lacul este vizibil de pe Las Vegas Strip si trebuie sa il vizitezi, chiar daca nu iti permiti sa te cazezi la hotel.

Las Vegas, un loc sinonim cu distractia, ramane unul din cele mai vizitate orase din lume, in principal pentru jocurile de noroc. Chiar si in aeroport gasesti jocuri de noroc. Odata ajuns acolo, vei simti cu adevarat ca traiesti si ca te distrezi.