saluscontrols.ro

Poate ca stiai asta deja, sau poate ca nu – termostatele inteligente de la Salus Controls se numara printre echipamentele care ofera solutii viabile atunci cand vine vorba de economisirea energiei in locuinta, dar si pastrarea unui nivel de confort termic la standarde inalte.

Asemenea termostate sunt eficiente, versatile si usor de folosit, dovedindu-se de un real ajutor pentru orice proprietar de locuinta care isi doreste sa aiba un control deplin asupra consumului de energie termica. Intrucat sistemele de incalzire sunt cele care genereaza costuri si facturi destul de usturatoare pentru bugetele unor familii in sezonul rece, o asemenea alternativa poate sa inlature asemenea neajunsuri.

De ce ai alege termostate inteligente Salus 2018? Motive sunt multe, voi incerca in randurile urmatoare sa iti prezint o parte dintre acestea.

Economisire

Cu ajutorul unui termostat inteligent chiar ajungi sa economisesti. Poate ca esti de parere ca produsul este destul de scump, insa cand vei vedea ca valoarea facturilor lunare la incalzire va scadea iti vei da seama ca ai facut o investitie inspirata.

Spre deosebire de termostatele clasice, cele inteligente ofera control deplin utilizatorilor. In acest fel temperaturile din ambient pot fi setate pentru maximum de confort, doar in acele zone in care este necesara la momentul respectiv incalzirea. Chiar posibilitatea de a regla individual temperaturile pe zone diferite de incalzire reprezinta un atu, intrucat nu se va mai consuma inutil energie termica in spatiile in care acest lucru nu este necesar decat ocazional.

Functii utile

Dincolo de posibilitatea de a economisi, termostatele inteligente sunt prevazute cu numeroase functii utile, care ofera o experienta placuta utilizatorilor. Cateva exemple in continuare:

– Control la distanta – poti comanda centralei sa porneasca si sa incalzeasca ambientul locuintei inainte de a te intoarce acasa intr-o zi friguroasa.

– Mod vacanta – il poti seta pentru perioada in care vei fi plecat in concediu, pentru ca centrala sa nu consume inutil.

– Memorarea setarilor – in cazul termostatelor clasice apare de regula resetarea programelor odata ce intervine o pana de curent, insa cu un termostat inteligent nu iti vei mai face asemenea griji; dispozitivul memoreaza setarile pe care le faci si le pastreaza chiar si in situatia caderilor de tensiune, a opririi alimentarii sau a descarcarii complete a bateriilor.

– Compatibilitate cu diverse sisteme de incalzire – un termostat inteligent precum este modelul Salus iT 600 de la Salus Controls poate sa gestioneze eficient atat sisteme de incalzire prin radiatoare, cat si prin pardoseala. In plus, poate oferi control si asupra diverselor dispozitive electrice, prin intermediul prizelor inteligente.

Cu toate aceste functii, cu optiuni multiple si setari care ofera posibilitatea crearii de scheme personalizate de incalzire pentru orice locuinta, termostatele inteligente reprezinta cu siguranta o achizitie care isi merita pe deplin investitia. Daca te intereseaza si pe tine asemenea produse, daca iti doresti sa iti transformi locuinta in ceea ce este cunoscut sub numele de “smart home”, atunci o asemenea achizitie se impune. Verifica si site-ul www.saluscontrols.ro pentru mai multe informatii despre termostatele inteligente disponibile.