norestul SUA

Nordestul Statelor Unite ale Americii este un loc interesant in care sa calatoresti si pe care sa il viziteri. Ofera cele mai nebune, aglomerate si mari orase ca New York, Boston si Philadelphia, alaturi de uimitoare forme de relief naturale inconjurate de peisaje pustii. Unele din cele mai interesante includ Muntii Appalachian, Muntii Catskill, Lacul Erie si Lacul Ontario. Astfel, multi adora calatoriile in Nordestul Statelor Unite ale Americii.

Muntii Apalasi

Muntii apalasi ajung pana la inaltimi de 1500 mile si sunt parte majora a Nord Estul Americii. Sunt munti relativ mici, alaturi de Muntele Mitchell, cu cele mai mari inaltimi ajungand la 6684 picioare. Muntii Apalasi sunt acoperiti de paduri subtiri si ofera o varietate larga de salbaticiuni. De aceea foarte multi oameni prefera calatoriile in Muntii Apalasi ce se intind pe 2000 de mile de la Georgia la Maine.

Aceasta drumetie se intampla sa fie prima cea mai faimoasa distanta parcursa cu pasul.

Catskill Mountains

Muntii Catskill sunt situati in partea de Sud a New York-ului si contin 287.514 acri de salbaticie neatinsa de om. Acesti munti au devenit oficial parc de stat pe data de 5 Aprilie 1904 si acum sunt protejati de legislatura New York-ului. Apaturi de o padure imensa si de o varietate de animale salbatice, Muntii Catskill sunt gazda a peste 2000 de ursi negri.

Lacul Erie

Lacul Erie este al unsprezecelea cel mai mare lac din lume si al patrulea lac mare dupa suprafata. Lacul are 241 mile si o adancime aproximativa de 62 picioare. Majoritatea apei din Lacul Erie provine din lacuri superioare ca Michigan si Huron prin raul Detroit.

Lacul Ontario

Lacul Ontario e similar cu Lacul Erie insa are atributii diferite. Lacul Ontario are de patru ori volumul Lacului Erie. In aditie, Lacul Ontario este de patru ori mai mare in volum decat Lacul Erie.

Daca ajungeti in zona, ce ati dori sa vizitati?