Cand pleci in vacanta iti dai seama ca este mai usor sa alegi varianta de avion din cauza distantelor mari insa la locul specific nu iti va fi la fel de usor sa te lipsesti de masina. Fie ca pleci cu masina, fie ca o vei inchiria se pune si problema cine va conduce.

Din randul barbatilor exista numeroase mituri si prejudecati fata de modul in care consoartele lor se pricep la condus. Desi gandesc in mdo gresit acestia prefera sa creada ca femeile nu pot face fata asa cum o fac ei. Sa fie oare adevarat ca femeile primesc mai multe amenzi? De fapt daca e sa tinem cont de ceea ce arata rapoartele se pare ca de fapt barbatii vin cu sanse la triplu de a primi amenzi fata de femei. Sa ii spunem noroc? Sa ii spunem atacul feminin?

Femeile aleg in functie de design. Din nou fals caci acestea isi manifesta un interes deosebit cand vine vorba de siguranta pe care o au la masina. Asa ca fara sa clipeasca vor tine cont de aspectele de interior si mai apoi de design. Si in egala masura cand vine vorba de functionalitatea masinii sunt mai degraba in plus preocupate de verificare masinii pentru a putea conduce in liniste.

Prefera masini mici? Rosii? Nu ca si barbatilor nu le-ar place aceasta culoarea sau o masina sport ce nu este tocmai incapatoare pentru familii. Insa dincolo de asta este si acesta un mit caci femeile isi aleg masina in functie de buget si mai apoi de ceea ce pot stapani in functie de anii de condus pe care ii au la activ.

Una peste alta fie ca va conduce el sau ea cert este ca pe primul loc sta siguranta si respectarea regulilor. Restul este o dezbatere fara rost!