Salus iT 600

Traind intr-o lume dominata de tehnologie, orice casa are astazi posibilitatea sa fie echipata atat de bine incat sa ofere un plus de siguranta si confort. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva exemple de dotari care iti pot oferi numeroase beneficii.

Toate acestea au scopul de a putea controla cat mai bine tot ceea ce tine de casa ta si pentru a te asigura ca ai parte de tot ceea ce-ti doresti. Care sunt aceste dotari? Ei bine, le voi prezenta in cele ce urmeaza.

Un sistem de supraveghere

Ce poate fi mai util pentru siguranta ta si a celor din familia ta decat un sistem de supraveghere? Implementarea acestuia va necesita anumite costuri, insa intretinerea unui astfel de sistem nu este una foarte costisitoare. De altfel, cred ca merita pe deplin sa ai parte de acel plus de siguranta si incredere atunci cand vei dormi la noapte sau vei pleca in concediu.

Din randul elementelor ce fac parte dintr-un sistem de supraveghere enumeram senzorii, alarma si camerele de supraveghere. De asemenea, in paralel cu acestea poti implementa si anumite sisteme de control, cum ar fi interfonul, inchiderea si deschiderea centralizata a portii, precum si multe altele.

Este intr-adevar o solutie ceva mai scumpa dar care iti va oferi un plus de siguranta si control.

Sistem anti-incendiu

Din randul dotarilor care iti pot oferi un plus de siguranta nu trebuie sa lipseaca nici sistemul ce are scopul de a preveni si de a opri un eventual incendiu, sau cel putin de a diminua pagubele pana la interventia echipelor speciale.

Iti recomand sa implementezi un astfel de sistem cu toate ca necesita o investitie financiara importanta.

Termostatul Salus iT 600

Nu in ultimul rand, una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face si nu cu un cost foarte mare, este cel al unui termostat cum este Salus iT 600. In felul acesta vei putea sa oferi un plus de confort tuturor persoanelor din acea casa si investitia va fi foarte rapid recuperata datorita unui consum de caldura mult mai eficient.

Poate fi controlat prin internet

Probabil ca te intrebi de ce este atat de important acest termostat, insa raspunsul este unul cat se poate de simplu, poti controla temperatura casei tale de oriunde iti doresti si oricand. Cum? Ei bine, Salus iT 600 este recunoscut pentru usurinta sa de a fi controlat cu ajutorul unei conexiuni la internet. In felul acesta vei putea sa setezi temperatura dorita de pe laptopul, tableta sau chiar smartphone-ul tau.

Prezinta mai multe zone de incalzire

Totodata, Salus iT 600 iti ofera posibilitatea de a seta temperaturi diferite pentru anumite zone din casa ta. Asadar, nu vei mai consuma la fel de mult caldura si cu siguranta nu o vei mai face in camerele pe care nu le folosesti.

Ca idee de final, acestea sunt doar cateva exemple de dotari pe care ai putea sa le implementezi in casa ta pentru un plus de siguranta, confort si control.