Despre REE Automotive Ltd. (REE. US) este lider pe nisa de tehnologie auto. Practic redefineste industria autovehiculelor comerciale, cu o platforma noua pentru vehicule electrice. Platformele EV ale companiei sunt concepute pentru a oferi clientilor libertate in materie de design, permite proiectarea vehiculelor electrice si autonome sa fie proiectate in conformitate cu cerintele specifice. Acestea vor reduce semnificativ costurile totale de exploatare, respectand reglementarile in ceea ce priveste emisiile de carbon. 

Cu sediul in Israel, infiintata in 2011, compania aceasta opereaza prin segmentele REE si Softwheel. Pentru prima sa deviza include activitatile legate de dezvoltarea platformei 

REE. In ceea ce priveste segmentul Softwheel, aici sunt incluse activitatile legate de productia si vanzarea rotilor pentru mobilitate personala.

Cum sa cumperi actiuni REE Automotive, Ltd. (REE.US) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Pentru cei care inca nu stiu despre asta, este timpul sa mentionam despre una din platformele de tranzactionare care ofera avantaje multiple pentru utilizatori. Este vorba despre eToro. Nu stii inca despre aceasta? Este una dintre cele mai cunoscute, avand peste 25 de milioane de investitori inregistrati. Aici sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma. Daca este sa vorbim despre numere ce fac din eToro o recomandare, ai in vedere: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. Foarte important de precizat este ca nu vei plati comision. 

Cum poti cumpara actiuni REE Automotive, Ltd. (REE.US) in 3 pasi:

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Este intuitiva, este ceva simplu de urmat pentru a te inregistra. Iar confirmarea vine imediat dupa. 

Faci depunerea 

depunere cont etoro

Faci prima ta depunere, valoarea minima a depozitului pentru conturile utilizatorilor din Romania este de 100 de dolari. 

Cumpara actiuni 

cumpara ree.us

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor pe care ti le doresti. Cauta din contul tau actiunile si cumpara. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu percepe comision pentru volumul de tranzactionare. De asemenea, pentru cei care doresc sa experimenteze fara risc, pot folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acesta se vor obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile.

Mai mult decat atat, poti invata destul de multe de aici. eToro este de asemenea si o comunitate, dar si o academie. Te vei initia in domeniu si ulterior iti vei imbunatati abilitatile de tranzactionare.

Concluzie 

REE a devenit companie cu actiuni listate la bursa inca din 2021. Pentru cei care au cunostinte mai avansate mentionam ca sunt actiuni de ordin A. Evident ca vei gasi si online tot felul de analize, date, evolutii de pret si stiri despre o companie anume si despre stocurile sale. Tine cont insa de volatilitatea pietei si investeste in actiuni atat cat iti permiti sa pierzi. Poate nu va fi cazul, insa trebuie sa fii pregatit pentru orice scenariu.