Sa muncesti cand afara este soare si vremea te invita la concediu e ca si cand te-ai tortura. Insa nu ai ce face si treci si peste cel putin pana cand vine perioada ta libera de sezon. Nu  ne place insa ce inseamna munca la interior de veme ce asta ar putea sa afecteze ritmul organismului, mai ales pe timp de vara.

Nu ne place munca in birou pentru ca nu avem suficient aer. Stiai ca  cel putin 25% din oxigenul din organismul tau este special numai pentru creier? Pe cat de mic fata de alte organe pe atat de pretentios. Si ai nevoie de aer, de cat mai mult aer pentru ca altfel nu ai cum sa functionezi la cote optime, nu ai cum sa fii omul plin de energie care poate duce la bun sfarsit toate misiunile de peste zi. De fapt parca si ai acea senzatie ca iti este din ce in ce mai somn.

Nu ne place munca in birou mai ales pe timp de vara caci in lipa unei bune lumini naturale avem probleme pe termen lung. Specialistii au descoperit ca pentru acele persoane care isi desfasoara munca intr-o incapere in care lumina naturala nu patrunde cat ar trebui somnul este scurtat cu aproximativ 46 de minute. Cand nu ai parte de conditii excelente cand vine vorba de munca este cert ca ritmul organismului este unul satisfacator.

Si nu in cele din urma nu ne place munca in birou cand nu stim sa folosim aerul conditionat. Pe cat de simplu pare sa te bazezi pe el pe atat de complicat de fapt caci ar putea fi sursa problemelor tale. Schimba filtrele des si verifica mereu functionalitatea aparatului, fiind sigur ca nu este o diferenta mai mare de 5 grade.