bali

Pentru romanticii incurabili, regiunea Bali din Indonezia este categoric un loc de vizitat macar o data in viata. Sunt o multime de motive pentru care Bali a devenit sinonim cu fantezii tropicale: este frumoasa, exotica si ofera locuri superbe de vazut. Are orase dedicate in special unei singure indeletniciri. Poti sa vizitezi orasul bijuteriilor pentru a va putea intoarce in timp.

Vei putea sa vezi vulcani, templuri unice si plaje superbe. Poti sa mergi in excursii in jungla, poti sa cinezi la lumina stelelor si sa te intinzi pe plaja. Exista servicii de scufundari si de surf de o calitate exceptionala. Cele mai multe locuri de cazare constau in vile private care ofera servicii de cazare uluitoare. Cele mai multe din ele sunt dotate cu piscini, gradini si ofera oaze perfecte pentru relaxare.

Bali are cea mai mare densitate de locuri de cazare de lux intr-un singur loc de pe intreaga planeta. In inaginea de mai jos, observati una din cele mai romantice locatii pe care o puteti intalni daca va propuneti ca macar o data in viata sa ajungeti in Bali.

Hopeless Romantics: Bali, Indonesia

Daca nu sunteti inca pregatiti pentru relaxare si pentru odihna si doriti ceva mai nebun, mai excentric si mai periculos si in plus va mai si place iarna si sporturile de iarna in special, avem pentru voi cea mai nebuna recomandare.

Cum ar fi sa schiezi sau sa te dai cu snowboard-ul sau cu schiurile tras de un elicopter. Cum ar fi sa ai piscuri goale, fara alti schiori si sa nu trebuiasca sa ingheti urcand pe cele mai inaccesibile varfuri. E scump bineinteles insa pentru pasionati si impatimiti merita, categoric.