republica dominicana

Loc renumit in insulele Caraibe, Republica Dominicana face parte din Antilele Mari. Loc preferat de multi ca destinatie de vacanta, este cea de-a doua insula ca marime din Marea Caraibelor, prima fiind Cuba. Ce posibilitati de relaxare ai daca mergi in vacanta acolo? Citeste in continuare.

Petrece timpul pe plajele fantastice

Oricat ai vrea sa rezisti, nu vei reusi. Aici vei gasi unele din cele mai frumoase plaje, greu de trecut cu vederea. Indiferent unde in Republica Dominicana esti, vei gasi o plaja care sa iti atraga atentia: plaja Boca Chica, plajele Catalina Island, Sosua si Cabarete, Bavaro, Uvero Alto, Cabeza de Toro sau Boca de Yuma.

Urmareste balenele

Sunt multe activitati pe care le poti face, insa daca iti place viata marina si nu ai avut ocazia sa vezi prea mult din ea, vei putea vedea intre lunile ianuarie si martie balenele ce vin in zona pentru sezonul de imperechere.

Cazinouri si viata de noapte

Daca iti place viata de noapte, vei ramane surprins de numarul de cazinouri la care vei avea acces. Echipate cu toate jocurile specifice si deservite de oameni ospitalieri si primitori, iti vor face experienta de neuitat, majoritatea fiind deschise non-stop.

Relaxeaza-te la centrele spa

Intr-adevar sunt multe lucruri romantice pe care le poti face, dar daca nu ai timp sa tratezi vacanta ca pe o escapada romantica, poti cel putin sa te rasfeti in centrele spa prezente.

Pe langa toate aceste activitati poti sa explorezi pur si simplu. Vizitarea unui nou loc inseamna si explorare, si aici ai pe deplin unde sa te plimbi si sa vizitezi. Republica Dominicana nu e un loc in care sa te poti plictisi, cum scopul este distractia si petrecerea placuta a timpului liber, vei gasi aici una din cele mai placute experiente si o vacanta pur si simplu de neuitat.