destinatieVacanta de iarna inca nu a luat sfarsit pentru unii, in continuare va prezentam cateva locuri ideale in care o puteti petrece. Sunt atatea locuri frumoase de vizitat in Europa in care poti petrece o vacanta de neuitat! Iata 8 dintre ele, fara o ordine anume.

1. Elvetia – probabil primul lucru care iti vine in minte sunt Alpii acoperiti de zapada. Fie ca vrei sa te bucuri de o vacanta in care sa faci ski, sa escaladezi munti sau pur si simplu sa te relaxezi si sa te bucuri de peisajele magnifice, este locul ideal. De oricate ori ai vizita aceasta tara, parca nu te mai saturi.

2. Roma – iti plac muzeele, monumentele istorice, teatrele si amfiteatrele din antichitate? Roma este locul potrivit in acest caz. Vizitezi Vaticanul, te plimbi prin antica Roma precum o facea si Iulius Caesar si incerci sa iti imaginezi cum se petreceau lucrurile in acele vremuri.

3. Norvegia – ski, croaziere, escaladari, pescuit la copca, simpla relaxare – poti gasi toate acestea in minunata Norvegie.

4. Atena – nu poate fi lasata deoparte cand vine vorba de destinatii de vacanta in Europa. Vrei sa afli mai mult despre Grecia antica, sa vezi locurile prin care se spune ca se plimbau zeii, ai ajuns in locul potrivit.

5. Praga – oras ce te va uimi prin frumusetea sa, prin arhitectura dar si prin peisaje, toate acoperite de zapada iarna, intr-un cadru feeric.

6. Paris – locul ideal pentru cei ce vor sa petreaca o vacanta romantica de iarna.

7. Londra – lista de obiective de vizitat aici este foarte mare: palatul Buckingham, Westminster, Big Ben, 221B Baker Street (fanii Sherlock Holmes si nu numai stiu despre asta) si lista poate continua.

8. Venetia – cu totii ne-am imaginat macar o data cum ar fi sa ne plimbam pe canalele Venetiei cu o gondola.

Acestea au fost doar cateva dintre posibilele destinatii, asa ca daca inca nu e gata vacanta de iarna, poate le incluzi pe lista de vizitat, nu vei regreta.