Cand vine vorba de concedii si vacante, exista un numar de destinatii renumite dintre care se poate alege. Cu toate acestea exista si locuri mai putin cunoscute ce pot fi alese ca destinatie de vacanta. Aceste locuri nu sunt atinse inca de modernizare si de comert. Unele din aceste locuri nu au restaurante fast-food, au un singur magazin si o singura benzinarie apropiate, insa poti incerca aici bucataria traditionala si poti avea alte experiente autentice si de neuitat.

Cand vorbim de vacante si concedii, auzim adesea nume ale celor mai renumite destinatii precum Hawaii, Londra, New York, California, Paris, Elvetia si asa mai departe. Pe langa acestea mai exista insa si altele, nu la fel de cunoscute, care merita insa sa iti gazduiasca sederea.

Muntenegru si Croatia

Muntenegru este situat in Europa de Sud-Est si se invecineaza la vest cu Croatia. Ambele tari au o istorie bogata. Daca doresti sa experimentezi zona mediteraneeana, aceste tari pot fi o buna alegere, vei avea parte aici de climatul mediteraneean dar si de bucataria si cultura specifica. Muntenegru are o coasta pitoreasca si de asemenea este binecuvantat cu regiuni muntoase in partea de nord, oferind chiar si turistilor pasionati de istorie si arheologie orase antice de vizitat. Croatia are si ea o coasta de o frumusete deosebita, cu orase si castele medievale.

Pinawa, Manitoba este un orasel pe langa care curge raul Winnipeg. Poti merge aici cu caiacul, canoea, cu diverse tipuri de barci, ai diverse activitati recreationale si multe altele.

Insulele Barrier – localizate pe coasta Carolinei de Sud. Ofera posibilitatea de vacante la plaja pe insule precum Fripp, Pawley’s, Edisto. Aceste insule dau impresia de rustic, intrucat dezvoltarea nu le-a atins prea mult.

Bequia, Caraibe – este o insula din St. Vincent si Grenadine. Aceste insule sunt incantatoare, pozitionate la vest de Barbados; foarte pitoresti, ofera o destinatie ideala pentru luna de miere, ce poate fi petrecuta navigand, facand scufundari, pescuind si multe altele.