petrecere-burlaci

Petrecerea burlacilor reprezinta ultima nebunie a mirelui. Modul in care sarbatoreste finalul unei vieti in care a fost singur spune destul de multe despre el. Petrecerile de burlacie sunt destul de variate- de la o noapte in oras, intr-un club destinat barbatilor, pana la destinatii in cea mai excentrica locatie din lume. Exista o multime de destinatii turistice in lume, dar care nu sunt potrivite numai pentru a fi vizitate, ci si pentru ca sunt faimoase pentru viata de noapte. Ei bine, daca iti doresti petrecere 100%, atunci Vegas este destinatia perfecta. Insa, daca iti doresti sa te relaxezi, atunci o noapte pe plaja din Caraibe este potrivita pentru tine.

Ei bine, daca esti un barbat care va spune da in curand, atunci inseamna ca trebuie sa organizezi o petrecere pe care nu o vei uita prea curand. Tine minte insa, exista posibilitatea ca viitoarea ta nevasta sa nu fie de acord cu urmatoarele idei.

Petrecerea burlacilor

Punta Cana, Republica Dominicana. Chiar si numele Breathless Punta Cana Resort & Spa ar putea sa o deranjeze foarte tare pe viitoarea ta sotie. Gandeste-te ca e Vegas-ul din Caraibe. Imagineaza-ti fetele frumoase care stau la plaja, lichiorul care curge, mancare excelenta si bikini peste tot.

Bangkok, Thailanda. Iti mai aduci aminte de partea a doua a filmului The Hangover? Daca da, inseamna ca stii deja ca Bangkok ofera activitati care ar putea sa o deranjeze foarte tare pe viitoarea ta nevasta. Ce spui de cluburi de noapte cu femei sexy, petreceri private, skydiving sau cluburi „fetishist”? Atunci cand esti in Bangkok, nu ai cum sa te tii departe de petreceri.

Reykjavik, Islanda- Consultantul expert in destinatii de lux, Ania Wroblewska, sustine ca une din cele mai populare destinatii pentru petrecerea burlacilor este la Reykjavik. Nu numai ca se afla la o distanta extrem de mare, distractia e „hot”, cu toate ca este foarte frig aici. Viata de noapte din capitala Islandei este una legendara si pare a nu se mai opri niciodata. Exista sute de baruri si pub-uri care ofera distractie garantata burlacilor.