Am tot dus dorul soarelui pentru o foarte buna bucata de timp. In mare parte, poate si pentru faptul ca iarna nu a fost iarna, nu am avut zapada. Nici macar de Anul Nou nu a nins ci mai degrab a fost o vreme de toamna. Bineinteles ca intr-un sfarsit, chiar de mai scurta, iarna si-a facut aparitia. Intarziind foarte mult pe meleagurile noastre, ne-a facut sa ne fie dor de soare si iata ca astazi, cu cateva zile inainte de inceperea oficiala a verii, il avem si il avem din plin.

Stii cum e, oamenii tot timpul sunt nemultumiti. Da, cam asa este: atunci cand ploua, ninge sau e frig, vrem soare. Ei bine, cum apare soarele, tot timpul cautam umbra si ne rugam pentru o scurta ploaie cu soare sau pentru o zi mai racoroasa. Daca ar fi dupa noi, nu numai ca am avea o zi cu ninsoare si una cu soare ci mai mult de atat, am fi in stare sa avem o ora de ninsoare si una de soare.

Cum nu se poate insa, trebuie sa ne impacam cu ideea ca natura trebuie sa-si urmeze cursul si noi ca niste fiinte neputincioase in fata naturii, trebuie sa o acceptam asa cum este. Da, mi-a fost dor de soare si chiar daca sunt peste 30 de grade, sincer, nu ma deranjeaza.

Vara le are pe ale ei asa cum si iarna le are pe ale ei si eu, abia asteptam vara. O asteptam pentru soare, o asteptam pentru haine subtiri, pentru piscina si strand, pentru mar,e pentru munte, pentru toate.

Vara ne ofera pur si simplu foarte multe posibilitati asa ca am fi fraieri la propriu sa nu ne bucuram de toate acele lucruri pe care le putem face exclusiv vara.