Barbat cu crocodil

Inoata cu crocodilii in Australia

Crocodilii sunt niste relicve terifiante de pe vremea dinozaurilor, avand una dintre cele mai puternice muscaturi din regatul animalelor. Deci, pentru cei mai cutezatori, nu e de ajuns sa-i vada in gradinile zoologice – vrei sa intri in apa cu ei si sa le razi in fata urata. De aceea Crocosaurus Cove din Darwin, Australia a construit ceea ce poate sa fie denumita Cusca Mortii, in care poti sa petreceri 15 minute fata in fata cu masini de ucis de aproape sase metri si 900 de kilograme.

Partea cea mai buna este faptul ca aceste custi sunt facute din plexiglas transparent si rezistent, marind realismul, atat pentru participanti, cat si pentru reptilele gigantice al carei casa o invadezi. Ghizii de la Crocosaurus Crove recunosc ca crocodililor nu le place cand oamenii intra in acvariile lor, asa ca purced la atac. In caz ca animalele nu asociaza cusca si continutul ei cu mancarea, operatorii cursei vor arunca bucati de carne de pe margine. Dar, nu va faceti griji: ultima data cand cablul s-a rupt si cusca s-a scufundat la fundul bazinului, plexiglasul s-a crapat doar putin. Stai, asta se intampla des?

Calatoreste un leu (sau alte animale periculoase)

OK, stratul subtire de plexiglas te separa prea mult de pradatorii periculosi ai lumii? Din fericire pentru tine, exista Gradina Zoologica Lujan din apropiere de Buenos Aires, Argentina. Pentru o suma modica  si un act semnat care-i elibereaza de orice fel de responsabilitate, poti sa calaresti un leu in marime naturala … si real.

Daca nu va plac leii neaparat, poti sa te joci cu tigri, cheparzi, ursi etc. In mare, se pare ca angajatii deschid custile pentru oameni si ii lasa sa faca ce vor. Va puteti aduce si copiii. Sincer, cam ce ar putea sa mearga gresit in planul asta?