Sa pleci in vacante cu aventura poate insemna la un moment dat sa iti placa si povestile de groaza. Sunt o multime de astfel de istorisiri insa cine stie cat sunt de adevarate. Cert este ca fantomele care bantuie unele zone sunt de mare interes pentru unii.

Constanta, podul Lazu. Daca ajungi aici, mai ales seara, ai sanse sa te intalnesti cu o fantoma mireasa. Legenda spune ca aceasta isi face aparitia mai alesa in fata barbatilor necasatoriti. Povestea taximetristului care a vazut-o este deja celebra in zona. A dorit un drum, a vazut masina in mers si a fost luata de taximetristul in cauza. Pentru ca ii era frig acesta ii ofera geaca sa. Insa la destinatie dispare si nu ii plateste, ba mai mult ramane si fara geaca. Asa ca merge la locul cu pricina. Parintii ingroziti ii povestesc ca e moarta si surpriza, la mormantul ei apare si geaca domnului.

Padurea Radovan este si ea pe lista, tot cu o fantoma mireasa. Aceasta se numeste Ileana si s-a sinucis in padure dupa ce fusese batjocorita. Se crede ca apare frecvent in aceste locuri si soferii sunt captivati de frumusetea ei, ceea ce ii face sa produca accidente.

DN7, Gaiesti. In apropiere se zareste o cruce, in semn pentru moartea unei tinere ce a murit chiar in ziua nuntii. Evident este din nou vorba de o mireasa a carui destin se pare ca este tulburator si in egala masura tulbura linistea si pacea celor care trec prin zona. Aceasta isi face aparitia des si produce accidente ce se soldeaza cu morti. Toti pun pe seama ei aceste intamplari.

Ori daca ajungi in Constanta la Vila Cucoanei mai exact ar fi bine sa te feresti de locul bantuit de un cuplu, mire si mireasa. Povestea lor se pare ca provoaca fiori de-a dreptul; au murit imbracati in mire si mireasa si se pare continua sa isi faca aparitia asa.