Stailer

Timpul este important pentru toată lumea și de cele mai multe ori alegem să îl petrecem cu oameni și în locuri de calitate. Totuși, orice lucru pe care îl faci necesită timp și din acest motiv trebuie să îl împarți corect. Când vine vorba de vizita la saloanele de înfrumusețare, lucrurile stau diferit. Relaxarea și aspectul de după merită tot timpul din lume, dar totodată economisește timp și programează-te online la salonul preferat!

Programările online se pot face cu ușurință prin intermediul platformei stailer.ro. Site-ul cuprinde peste 1000 de saloane din 41 de orașe din România. Aria extinsă permite clienților din mai multe locații să facă o rezervare a locului la unul dintre cei mai buni stiliști din industria hair & beauty. În doar câteva minute poți obține o programare la stilistul dorit, cu sau fără cont de utilizator. 

Stailer este o metodă revoluționară privind programările la salon. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să selectezi genul tău, să cauți serviciul de care ai nevoie, urmat de orașul unde dorești să te programezi, data și ora la care vrei să mergi la salon. După ce ai selectat aceste criterii, îți va fi afișată o listă completă cu saloanele disponibile în funcție de acestea. 

Descoperă noi stiliști din orașul tău!

Dacă locuiești într-un oraș mare unde saloanele de înfrumusețare sunt într-un număr la fel de mare, poți descoperi și alți stiliști care să îți îndeplinească cerințele în materie de frumusețe. Poți căuta oricând un stilist sau un salon nou, deoarece cu Stailer te programezi la salon în orice zi dorești. Nu este necesar să te programezi imediat, ci poți vedea detalii despre fiecare salon în parte. 

Prin selectarea locației de pe site poți vedea toate saloanele din orașul respectiv. De asemenea, ai posibilitatea de a vizualiza doar saloane care oferă un anumit tip de serviciu din locația dorită. Stailer îți oferă mai multe posibilități privind găsirea unui stilist sau a unui salon care să ți se potrivească. 

Află toate informațiile de care ai nevoie înainte de a te programa! La fiecare salon sau stilist ai informații referitoare la prețul serviciilor, programul general al salonului, locația exactă, recenzii ale clienților, cât și fotografii cu lucrările stiliștilor. Așadar, vei cunoaște totul despre un salon chiar înainte de a te programa. În acest fel, alegerea ta va fi mult mai simplu de efectuat. 

Programează-te pe site sau prin aplicație!

Stailer are și o aplicație mobilă pe care o pune la dispoziția clienților tot pentru programările online. Fie alegi site-ul, fie aplicația, în ambele cazuri procedura de a te programa este aceeași. 

Dacă vrei să optezi pentru aplicație, aceasta este disponibilă pe App Store, pe Google Play și App Gallery. Complet gratuită, aplicația îți oferă ocazia de a te programa în cel mai scurt timp, fără a plăti vreun cost. Vezi si articolul de aici pentru mai multe informații. 

Oricare ar fi metoda pe care o vei alege, trebuie să știi că Stailer te ajută să economisești o mulțime de timp privind programările la saloanele de înfrumusețare!

Contact: support@stailer.ro