programare la salon cu stailer

Ai auzit probabil de noua tendinta, aceea de a te programa online la diverse cabinete, institutii, saloane de ce nu. Este o maniera mai usoara, rapida si eficienta. Iar daca nu ai incercat pana acum, Stailer te ajuta in ceea ce priveste digitalizarea programarilor la saloanele de hair and beauty.

Spune de unde esti si Stailer iti gaseste imediat salonul disponibil tie

Fie ca esti barbat sau femeie, ca vei cauta saloane de make-up in Alba Iulia sau saloane unde sunt prestate servicii de profil dar pentru public masculin, din Iasi, Suceava sau Bucuresti trebuie sa stii ca Stailer iti este de ajutor. In cadrul acestei platforme sunt 20 de orase inregistrate, zeci de saloane inscrise si sute de stilisti. Poti face astfel cautarile necesare aici. Oricand! In plus, tot oricand te poti si programa la unele dintre ele, cand iti doresti tu.

Succesul nebun pe care Stailer il are este explicat prin prisma faptului ca aduce la indemana oricui o metoda mai simpla pentru setarea unei programari. Sa facem un exercitiu de imaginatie. Ai nevoie de un tuns sau aranjat, de servicii cosmetice probabil – acestea sunt printre cele mai cautate tipuri de servicii in saloanele de profil. De regula fie mergi la salonul din cartier, fie suni la acelasi numar la care stii ca ti-ar raspunde o receptionera cu care oarecum negociezi efectiv cand sa isi faca timp si pentru tine stilistul sau cosmeticiana.

In cele din urma, dupa eforturi repetate – caci uneori nu primesti un raspuns favorabil tie si repeti povestea aceasta, plus cautarile online pentru date de contact – pierzi ore bune pana cand reusesti sa rezolvi ceva.

Ce poate face Stailer pentru tine

In primul rand, orice cautare de acest gen este mai rapid efectuata. Este firesc sa cauti recenzii sau detalii care sa faca o diferenta intre toti acesti prestatori de servicii. Doar ca ar dura o vesnicie sa cauti informatii despre toate saloanele din orasul tau. Deci, cauta rapid prin Stailer si salvezi minute pretioase.

In al doilea rand, te poti programa online la fel de usor. De indata ce ai gasit salonul care corespunde cu preferintele tale, poti seta si o programare. Totul este la fel de usor, fie ca ai sau nu un cont inregistrat pe aceasta platforma. Poti sa vezi aici mai multe detalii.

Nu in cele din urma, Stailer te ajuta sa mentii o gestiune a datelor si sa te reprogramezi oricand, la fel de usor. Daca ai un cont aici, poti seta si remindere pentru fiecare programare. Acesta este de tip sms si il vei primi cu cat timp inainte setezi tu sa sa intample asta.

Stailer inseamna deci o schimbare in privinta modului in care alegi sa te programezi la saloanele de hair and beauty. Daca inca nu ti-ai dat seama cat timp pierzi cautand un salon si  mai apoi incercand sa te programezi, iata realitatea zugravita de Stailer. Salveaza timp si energie pentru muuuulte alte lucruri pe care le ai de facut.

Curios despre Stailer? Descopera mai multe din pagina oficiala.

Contact: support@stailer.ro