Cand pleci in vacanta trebuie sa tii cont de toate detaliile ce se impun asta pentru a nu avea surprize. Ca sa detii controlul situatiei te interesezi inca de la bun inceput despre ce urmeaza sa se intample.

Nu te preocupa de ceea ce inseamna mancarea pe drum de vreme ce meniul de la bordul aeronavei vei gasi retete pe alese. Contrar a ceea ce unii cred caci zborul nu dureaza o vesnicie meniul este bine ales pentru a satisface nivelul optim de calitate. Mai alea daca iti permiti sa calatoresti in sistem business vei avea parte de un meniu elegant, dichisit.

Ca detalii ceea ce trebuie sa stii despre meniul la inaltime se refera in primul rand la diversitate. Nu te preocupa ca nu va fi acel ceva care sa te multumeasca in gusturile tale. Ai de unde alege intre pui, peste sau vita. Din acelasi sir descopera ca:

  • Mancarea de la bordul avioanelor este de obicei mai sarata. Si condimentele sunt mai multe decat de obicei, practic o intensificare de gust cand vine vorba de mancarea aici. Asta pentru ca s-a ajuns la concluzia ca la inaltime gustul se modifica si se inregistreaza o diminuare de gust cu pana la minus 30% fata de cei cu picioarele pe pamant. Cu toate acestea se pot servi si meniuri pentru diabetici care sa nu aiba aceeasi cantitate de sare si condimente.
  • Un zbor low cost nu va avea posibilitatea de meniu la bord. Pentru toate celelalte tipuri de zbor pretul biletului include toate facilitatile de mancare.
  • In avion se pot comanda si servi bauturi alcoolice. In mod normal nu exista o limita ci doar  bun simt astfel ca in momentul in care se constata ca un pasager a intrecut masura se pune pret pe stoparea posibilitatii sale de a mai comanda bautura.