vopsit par stailer

Jocurile copilăriei sunt o amintire frumoasă a perioadei de liniște și calm, unde problemele nu existau. Totuși, în viață nu trebuie să fie ca în aceste jocuri, în special când vine vorba despre programările la salon. Nu te mai juca de-a baba-oarba când alegi salonul la care vrei să mergi. Închizi ochii și țintești spre unul și voila! Acela este. Nu este chiar atât de simplu și nu ar trebui să te joci când vine vorba de schimbări cu privire la aspectul tău fizic.

Acum este mult mai simplu să găsești un loc liber la salon. La cel pe care îl alegi tu, nu acolo unde rămâne loc liber. Selectezi singur ce preferințe ai și mergi la cel care îți inspiră încredere și te programezi atunci când vrei tu. Cum este posibil? Cu ajutorul Stailer!

Stailer- cu și despre saloanele de beauty

Acum poți să vezi unde te poti vopsi in Bucuresti în orice moment îți dorești. Dacă nu vrei să regreți decizia, alege înțelept, în funcție de anumite caracteristici și informații concrete, nu la ghici. Nu trebuie să te așezi pe scaunul stilistului și să te rogi să obții o tunsoare sau un look așa cum îți dorești. Trebuie să ai certitudinea că așa se va întâmpla.

Stailer este platforma cu și despre saloanele de hair and beauty care te ajută să găsești mai ușor locația pe care ți-o dorești în acest sens. Acesta are disponibile listele cu locurile libere la saloane din Iași, București, Oradea, Cluj și Timișoara. Alături de acea listă apar și toate informațiile importante.

Doar trebuie să selectezi ceea ce îți dorești și anume serviciul, pentru că sunt disponibile toate serviciile din această sferă, orașul, data, ora și genul. Sunt disponibile servicii atât pentru femei cât și pentru bărbați. După ce completezi aceste căsuțe vei avea afișată lista completă cu saloanele care au locuri libere în ziua și la ora respectivă. Vei vedea acolo salonul, stilistul, timpul de lucru pentru fiecare, lista de prețuri, locația și poze cu alte rezultate, de înainte și după. Alegi astfel locul potrivit pentru tine, unde ești sigur că vei avea parte de servicii impecabile și profesionale. Poți să vezi si alte informatii aici.

De ce să te alături lumii Stailer?

Cu siguranță Stailer va fi pe placul tău și nu vei mai căuta un alt mod de a te programa la salon mai apoi, după o primă utilizare. Trebuie să știi că este complet gratuit. Poți chiar și să creezi un cont pentru a te alătura lumii Stailer complet.

Acesta îți permite mai apoi să setezi un reminder care constă într-un sms pe telefonul mobil pe care îl primești atunci când îl setezi pentru a-ți aminti că urmează programarea. După ce finalizezi o programare vei primi tot mesaj cu o confirmare și cu detaliile despre aceasta, astfel încât să ai la îndemână toate informațiile necesare.

Dacă ai cont, poți vizualiza lista de saloane și servicii la care ai fost deja, astfel încât să poți merge din nou la ele dacă ai fost mulțumit. Vino și tu pe Stailer pentru a alege corect, conform preferințelor tale.

Contact: support@stailer.ro