lucky studio

lucky studioMulte femei isi doresc o vacanta de vis, o vacanta in care sa stie sigur pe ce anume au dat banii, o vacanta care sa le aduca relaxare si sa le incante cele mai inabusite simturi. Unele dintre femei au sansa de a fi managere de companie, altele de a fi stewardese, insa altele au privilegii mai bune. In momentul de fata un job care poate aduce avantaje de calatorie cu orice pret este si videochatul din Iasi, Lucky Studio.

Din septembrie se tot desfasoara un concurs sau mai bine zis o competitie intre modelele de videochat, incat cea cu cele mai multe incasari se va bucura de o vacanta de vis in Dubai la sarbatorile de iarna.

Lucky Studio Iasi premiaza cea mai placuta prezenta feminina cu o vacanta all inclusive unde se asigura transport, cazare, masa si vizite in cele mai fascinante locuri. Castigaroarea premiului trebuie sa ia in considerare o serie de factori si sa citeasca cateva informatii despre Dubai, dar si despre cel mai inalt edificiu, Burj Al Arab. Acesta are aproximativ 280 de metri si este conectat de continent printr-un pod curbat usor. lucky studio

De altfel, Burj Al Arab este una din cele mai inalte structuri din lume, inaltimea sa fiind de 321 metri deasupra nivelului marii. Structura sa este magnifica, este impresionanta si gazduieste cea mai inalta suprafata pentru tenis din lume. Terenul de tenis este construit in partea de sus a hotelului.

In plus, pe partea de sus a cladirii, la o inaltime de 212 metri deasupra nivelului marii este si un heliport de aproximativ 24 de metri latime. Acesta permite ca elicopterele de mici dimensiuni sa aterizeze si sa indeparteze pentru a admira frumusetea intregului oras de sus. O calatorie de acest tip este extrem de scumpa si necesita rezervare cu timp indelungat inainte.

Pentru cele ce nu stiu si e musai sa stie, Burj Al Arab a fost construit cu particole de aur, pentru a prinfe frumusete in interiorul structurii sale.

lucky studioCa hotel, Burj Al Arab dispune de 202 camere, care sunt in regim duplex, de 18 lifturi si de 28 de etaje de poveste. Incredibile sunt si restaurantele care se regasesc la fiecare etaj. Insa intregul edificiu gazduieste camere de lux, apartamente panoramice, apartamente de club si apartamente prezidentiale sau regale.

Nimic nu se compara cu o poveste implinita daca ajungi pana acolo si te bucuri de rasfatul castigat pe meritul tau impreuna cu Lucky Studio. Acum orice model poate avea sansa de a spune mai departe informatiille despre cel mai frumos peisaj din Dubai.