atena01Cum vremea incepe sa se incalzeasca si multi dintre noi ne gandim deja la concediu, unde il vom petrece, ce vom vizita si cu ce amintiri frumoase ne vom intoarce, va propun sa facem mai intai o vizita spirituala intr-un tinut plin de bogatie si de sanatate: Grecia. Cu peste 2000 de insulite si intindere larga la plaja, Grecia se numara in continuare printre principalele destinatii accesibile ale turistilor.

Grecia este o tara cu o istorie unica, cu monumente dintre cele mai vechi, cu situri istorice, peisaje care iti taie respiratia, o cultura cu totul si cu totul nemaintalnita, o viata de noapte bogata si vesela, din care nu lipsesc partile muntoase, invaluite de fauna si vegetatia specifica zonei. Cele mai multe agentii de turism au in ofertele lor locatii selecte, printre care Salonic, Corfu, Rhodos, Peloponez, Mykonos, Creta, Delphi, Meteora, Atena, Santorini, Thassos, Athos sau Riviera Olimpului.

Fiecare dintre aceste destinatii au farmecul lor, cultura lor, traditiile si obiceiurile lor, care se imbina perfect intre romantism si modernism. Daca esti pasionat de viata de noapte, sa stii ca Grecia are cele mai moderne cluburi, cu muzica pe alese, cu personaje minunate, iar daca esti din fire mai romantic, gasesti peste tot un spatiu plin de emotie, de apropiere cu cel drag, in care vet imparti secrete, momente si aminiti de neuitat cu cel iubit.

Atena, probabil cel mai atractiv punct turistic, a fost pentru Grecia punctul de intalnire al vechii civilizatii occidentale cu modernismul si democratia, fiind destinatia cu cele mai multe monumente istorice, incarcate cu patriotism si cultura, incarcate cu lupte grele ale istoriei, cu arta si cultura gastronomica deosebita. Odata ajuns in Atena, vei fi convins ca banii tai merita tot efortul investit, merita tot timpul tau si toate atentia ta. Va fi o experienta minunata, si indiferent de anotimpul in care il vei vizita, cu siguranta isi va pune amprenta pe sufletul tau si iti va lasa senzatia de bogatie mirifica in sufletul tau.