stailer

Nu este obligatoriu, însă pentru cei care vor să aibă parte de experiențe plăcute la un salon de beauty, recomandarea este platforma Stailer.

Suntem în momentul în care pentru orice, ne folosim de tehnologie, fie la muncă acasă sau în timpul liber. Ne facem programări la anumite instituții, ne plătim facturile online, cumpărăturile online sunt și ele în trend, de ce nu ne-am programa la un  salon de beauty tot online?

Stailer se adresează și bărbaților

Printre altele, am gasit acest articol și mi-am dat seama că și bărbații au nevoie în egală măsură de aceste servicii de hair and beauty. Iar platforma online Stailer se adresează și lor, nu doar femeilor. Și ei se pot programa acum mult mai rapid și eficient la un salon, fără a mai da un telefon sau a ruga soția să îi programeze. O pot face chiar ei, în mai puțin de 3 minute.

Și mai mult decât atât, platforma online Stailer, pune la dispoziție un pachet complet de servicii, în funcție de nevoile fiecărui client.

Nu mai este un secret faptul că și bărbații apelează la servicii de manichiură, tratamente faciale, pensat sau vopsit.  Moda se schimbă și noi suntem în trend cu noile stiluri. Printre altele, o relaxare la un salon profesional este binevenită în orice moment.

De ce să optezi pentru Stailer

Pentru că vine cu niște beneficii care ne ajută în viața de zi cu zi. Ne optimizăm timpul pentru că ne programăm online foarte rapid, fără a mai mai pierde ore întregi la telefoane pentru a găsi un loc liber.

Ne putem alege orice salon  dorim și știm sigur că vom avea parte de servicii de calitate.

În cadrul saloanelor de hair and beauty de pe Stailer, activează profesioniști care au o experiență vastă în spate. Platforma este 100% gratuită și ai opțiunea de a-ți face sau nu un cont, fără a plăti absolut nimic.

Te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, iar data și ora tot tu o vei alege. Toate detaliile cu privire la serviciile pe care le oferă le găsim în cadrul platformei Stailer, inclusiv fotografii cu stiliștii și saloanele dorite, cu durata serviciului și prețul acestora și recenziile oamenilor care au accesat deja Stailer.

Totodată, în cazul în care intervine ceva și nu mai poți ajunge la programare, o poți reprograma sau anula, fără a ți se percepe vreun cost. Acestea sunt doar o parte din beneficiile pe care le oferă platforma online Stailer.

Faptul că ne putem organiza timpul mult mai ușor, este probabil partea cea mai importantă, pentru că toți ne plângem că nu avem timp.

Găsim soluții la orice, dacă știm să căutăm și profităm de tot ce înseamnă tehnologie în momentul de față.  Ori Stailer este una dintre soluțiile eficiente care ne dă ocazia să ne alegem orice serviciu dorim în materie de hair and beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru că nu face diferențe.

Date de contact:  support@stailer.ro