pictura pe numere de la pictorul fericit

Cu siguranta ai auzit pana acum despre picturile pe numere de la Pictorul Fericit. Este un concept care a prins foarte bine la public in timp scurt si care devine din ce in ce mai indragit. Poate ai incercat si tu. Daca nu, ar fi pacat sa ratezi o astfel de activitate. Poti crea un tablou ca un adevarat artist, doar ghidat de numere. Daca respecti conturul si aplici culorile potrivite in fiecare spatiu in functie de numerele de pe panza, cu siguranta vei avea un rezultat extraordinar.

Alege tabloul pe care il consideri reprezentativ pentru tine sau pe cel care te uimeste inca de prima data cand il vezi. In acest fel placerea de a picta va fi cu atat mai mare pentru ca abia astepti sa vezi rezultatul final. Fiecare tablou de pe site are cate o semnificatie aparte. Alegi din categoriile de tablouri pe cele pentru ea, el, cu animale, pasari, flori, cladiri, religioase sau chiar pe cele ce reproduc picturi celebre. Pictorul Fericit este e-shopul tau pentru pictura de unde poti comanda tot ce ai nevoie in acest sens.

Semnificatiile unor tablouri

Fiecare poate interpreta arta exact asa cum vrea. Toate tablourile lasa locul unei povesti mult mai profunde decat ceea ce se vede, pe care tu o poti interpreta exact asa cum iti doresti. Descopera singur toata gama de tablouri. Iata cateva interpretari pentru cateva tablouri reprezentative de pe site:

-Freedom: este un tablou care intruchipeaza libertatea de exprimare si de miscare. Poate fi pasiunea ta, dansul sau poate o reprezentare a faptului ca ai reusit sa scapi dintr-o stare deplorabila din cauza unor situatii si acum esti liber/-a.

-Boat at Dusk: detasarea de realitate, scaparea de agitatia orasului, deci timp de calitate in liniste, intr-un cadru la care multi viseaza. Poate fi interpretat ca si o pasiune pe care o ai, de a merge cu barca pe mare cu fiecare ocazie cand ai timp liber.

-Magic Portal: pentru unii poate fi doar un tablou cu o pajiste si niste copaci. Pentru altii poate reprezinta un portal spre o lume magica, avand in vedere ca tulpinile copacilor formeaza o bolta luminata de soarele care apune. Poate fi un simplu peisaj de toamna sau un loc magic in care te poti refugia.

Poti da click aici pentru alte detalii daca vrei sa afli mai multe despre Pictorul Fericit. Acceseaza site-ul si alege tabloul potrivit pentru tine.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Str. Marasesti nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania