Avem tendinta de a exagera cand vine vorba de timpul liber. Pentru ca suntem relativ stresati de treburi si nu ne permite timpul sa ne facem si poftele asa cum ne dorim exageram cand vine vorba de concediu cel putin. Un timp in care iti permiti sa te avanti in toate. Insa nu trebuie sa uiti de dieta.

Din sirul celor care se pregatesc de concediu sau de ce nu tocmai ce s-au reintors si au ajuns in punctul in care sa aiba nevoie de dieta iata cateva alimente care iti taie pofta de mancare:

  1. Apa. Nu inseamna sa rabzi de foame, nu inseamna sa faci post negru caci asta iti afecteaza stomacul insa de multe ori se confunda ceea ce inseamna foamea cu setea. Este la fel de simplu cat sa incerci si pana sa spui ca ai un apetit exagerat ti-ai dori sa incerci ce inseamna sa iti potolesti nevoia de apa.
  2. Iaurtul. Acesta vine cu un nivel caloric mic, grasimi putine si este satios. Un iaurt poate inlocui nevoia de mancare multa si in plus este o varianta sanatoasa.
  3. Din migdale ai parte de vitamina E, de fibre si magneziu si ai toate motivele sa le savurezi. Mai cu seama studiile arata ca migdalele sunt ideale pentru cei care sunt la dieta, reducand apetitul exagerat.
  4. Cu avocado cu siguranta iti pacalesti creierul. Acesta contine fibre deci clar iti va tine de foame si in plus contine grasimi saturate ce transmit creierului, in scurt timp, senzatia de saturatie.

Si nu in cele din urma conteaza sa adaugi si ceva condimente mancarurilor. Asta clar nu te va lasa sa te avanti catre portii prea mari. In plus condimentele sunt cele care iti aduc un ritm mai accelerat, favorizand arderile mai rapid.