povesti locuri ciudate

Unele locuri au povesti istorice unice unde ecourile trecutului par a vibra cu imaginile actuale. Unele locuri sunt descrise de povesti cu fantome sau de supranatural, astfel incat sa sperie oamenii. Si mai exista si locurile ciudate. Poate ca sunt si morti inclusi in povestile lor sau poate ca aspectul acestor locuri este singurul lucru care reuseste sa dea fiori pe sira spinarii, insa cert este ca exista locuri foarte ciudate in lume.

Iata care sunt cele mai ciudate locuri care reusesc sa te inspaimante cu usurinta

Candido Godoi, Brazilia- acest loc este ciudat, dar nu asa cum te-ai fi asteptat. Aici, rata natalitatii gemenilor este cu 18% mai mare decat in alte regiuni ale lumii. Credinta locala sustine ca acest lucru a inceput sa se intample dupa ce Joseph Mengele, doctorul nazist, a inceput sa isi faca experimentele pe copii gemeni, dupa anii 1960. O alta teorie la fel de bizara sustine ca apa minerala din regiune este cea responsabila. Foarte multe teorii la fel de absurde au fost respinse de oamenii de stiinta, astfel ca s-a ajuns la concluzia ca imigrantiii din Sao Pedro sunt cei care au adus gena aici.

Mo’ynoq, Uzbekistan- Marea Aral a fost una din cele mai mari lacuri din lume. Insa, in prezent, se confrunta cu seceta din cauza plantatiilor de bumbac ce au fost puse la cale de Uniunea Sovietica in anii 1940. Ca si rezultat, apa marii s-a evaporat, lasand in urma zone uscate acoperite de sare. Aici au ramas blocate nave marine, care ofera un peisaj si mai straniu intregii zone. Copii se joaca in jurul lacului iar camilele se plimba in cimitirul de nave.

Jatinga, India a fost un punct de atractie turistica uimitor in trecut, lasand in urma o istorie a atacurilor teroriste. Insa, unul din cele mai mari mistere ale acestui loc consta in numarul mare de pasari moarte, cand in fiecare an in perioada dintre luna septembrie si octombrie, sute de pasari mor, in special intre orele 7 si 10 dimineata. Dezorientarea din cauza altitudinii, viteza vanturilor, ceata, conditiile de vreme, etc. ar putea influenta comportamentul ciudat al pasarilor, care se incheie cu moartea lor.