Desi moartea este o etapa fireasca in viata oricarei persoane, atunci cand pierdem o persoana draga ne este destul de greu sa acceptam trecerea sa in nefiinta. Pe langa aspectele sentimentale ce tin de o astfel de despartire definitiva, rudele unei persoane decedate sunt nevoite sa se confrunte cu multe aspecte din punctul de vedere al transportului si al actelor ce trebuie intocmite.

transport decedati cu frigider mortuar

Problemele cu adevarat dificile, cu care se confrunta familia in astfel de momente grele, apar in cazul in care persoana draga decedeaza intr-o tara straina. Astfel, apare necesitatea serviciului de repatriere. Bineinteles, o firma cu profil de prestare servicii funerare, asa cum este funerare-ieftine.ro, se va ocupa si de acest aspect.

Cu ce probleme se confrunta familiile decedatilor?

Dar atunci cand vine vorba de un serviciu de  transport decedati cu frigider mortuarde regula, in marea majoritate a tarilor europene se afla in imediata apropiere a spitalelor numeroase firme care se ocupa de aceste aspecte. Totodata, dezavantajul in apelarea la ajutorul acestora este legat de costurile impuse, care pot atinge sume foarte mari. Din acest motiv, recomandat ar fi ca persoanele ce se confrunta cu astfel de probleme sa apeleze la o firma care activeaza in cadrul Romaniei. Nu numai ca este mult mai usor sa tii legatura cu persoanele care se ocupa de acest serviciu, ci si faptul ca nu va presupune o suma atat de mare.

Ce poate fi mai suparator decat cazul in care te confrunti cu acceptarea ca o persoana apropiata a murit si, totodata, trebuie sa te ocupi si de aspectele legale in privinta transportului sau in aceste conditii? Ei bine, cu totii am intampinat astfel de momente dificile, insa repatrierea decedatului poate fi cu usurinta rezolvata daca ceri ajutorul unei firme specializate in acest sens. Pentru a efectua un transport decedati cu frigider mortuar, actele ce sunt necesare a fi intocmite vor deveni responsabilitatea firmei care se ocupa de aceasta.

Bineinteles, acest serviciu este disponibil si in cazul persoanelor care decedeaza in cadrul tarii, insa urmeaza a fi inmormantate in alt judet decat cel in care s-a produs decesul. Este foarte important sa stii ca in momente grele, de suparare, poti sa ai incredere ca o firma de funerare se va ocupa de toate aspectele importante in acest sens.

Decesul este o etapa dificila pentru orice familie

Totodata, de o mare importanta in cazul unui deces reprezinta si spatiul in care va fi tinut corpul neinsufletit pana la data inmormantarii. Conform ultimelor prevederi legale in acest sens, daca in trecut familia obisnuia sa tina corpul neinsufletit in cadrul propriei locuinte, acest lucru nu mai este posibil in prezent. Din acest motiv, serviciile unei firme funerare sunt din nou de ajutor. De exemplu, serviciile oferite de funerare-ieftine.ro presupun posibilitatea de a pastra corpul persoanei decedate in cadrul unei sali ce dispune de un frigider mortuar.

In acest fel, va fi mult mai usor pentru toate persoanele care doresc sa asiste la priveghi sau, pur si simplu, sa isi ia ramas bun de la cel drag care a trecut in nefiinta.

Atunci cand auzim de astfel de cazuri de repatrieri, poate nu ne gandim ca urmeaza sa ne confruntam personal cu situatia de transport decedati cu frigider mortuar. Avand in vedere ca moartea este o etapa ce ne ia prin surprindere, fara „preaviz”, trebuie sa fim informati si despre acest aspect.