Oriunde ai pleca in lumea aceasta ai parte de socializare, cu sau fara voia ta pana la urma. Si daca iti doresti sa faci o impresie nemaipomenita si daca vei avea poate si sansa de a munci peste hotare atunci ar trebui clar sa te gandesti la ceva raspunsuri inteligente.

  1. Defectul tau cel mai mare? Este clar ca ti se cere sa spui ceva de ordin negativ insa in egala masura trebuie sa atragi totul de partea ta. Spune ca esti genul nerabdator de a face ceva. Cand nu iese ca la carte preiei totul insa trebuie sa te asiguri ca ai nevoie de oameni pregatiti asa ca lucrezi si la asta.
  2. Ai putea lua fraiele companiei in locul meu? Nu trebuie sa exagerezi in a spune ca deja esti la acelasi nivel ca si seful asa ca in stil decent anunta-l ca peste 20 de ani ai putea sa ii fii asistent fidel fara doar si poate.
  3. Nu ai stabilitate la locurile de munca? Nu-i nimic, experienta vasta te-a facut sa vezi mai multe domenii si sa cunosti cai eficiente de a rezolva problemele rapid si eficient.
  4. Cand esti intrebat despre promovare sau daca vei fi frustrat in cazul in care nu vine o eventuala promovare spune doar ca atat timp cat faci totul cu placere vei fi fericit si nu vei avea nevoie de nimic altceva. Asa ca nu te sfii sa ii arati ca pentru tine conteaza in prima faza pasiunea.
  5. Cel mai mare risc? Nu poti epata si sa spui ca nu exista asa ceva pentru tine insa poti oricand sa afirmi ca ai dat confortul pe ceva mai aventuros si ti-ai cautat alte si alte puncte de interes in domeniu sau chiar si in afara lui.

Atat timp cat stii ce nuanta sa dai raspunsurilor vei avea de castigat.