Preturile la RCA au crescut incredibil de mult incepand cu luna ianuarie a anului 2015, astfel ca polita acestuia este calculata in functie de o serie de factori. Printre acestia se numara varsta istorie a proprietarului masinii, puterea motorului, dar si numarul de accidente pe care le-a avut soferul in trecut. Asigurarea auto este obligatorie pentru orice conducator, dar sumele de RCA pot sari si de 1000 de euro pe an.

In Romania, din cauza veniturilor extrem de mici, o astfel de asigurare poate deveni o adevarat povara, deoarece sumele ajung sa fie foarte ridicate. Pe langa acest lucru, o multime de companii de asigurari aleg sa penalizeze proprietarii cu asigurari mai scumpe dupa ce au inregistrat o serie de daune in trafic. De asemenea, firmele de RCA nu uita sa ii „premieze” pe cei care nu au parte de accidente.

Daca iti doresti un RCA mai ieftin , ar trebui sa citesti in continuare: indiferent ca abia ai implinit 18 ani si ai masina pe numele tau sau ca esti sofer de 30 de ani de zile si daca nu ai un istoric patat de accidente, pe RCAmaieftin.ro poti gasi cele mai bune oferte. Cu peste 400.000 de clienti multumiti de pachetele de asigurari oferite de brokerii cu experienta, aici vei avea posibilitatea sa gasesti cel mai ieftin RCA.

De asemenea, in caz de accident, daca ai asigurare la RCAmaieftin.ro , vei beneficia de o alta masina si vei avea livrare gratuita in toata tara. Vei obtine o reducere de 20% la asigurare dar si multe alte oferte de discount. RCAmaieftin a livrat peste 200.000 de asigurari auto, iar acest lucru se traduce cu seriozitate si rapiditate in indeplinirea cerintelor clientilor.

RCAmaieftin.ro este o companie care si-a inceput activitatea in urma cu sase ani si lucreaza cu zeci de mii de clienti. De asemenea, aici vei avea sansa sa iti faci un RCA mai ieftin pentru autoturismul tau sau CASCO, ofera asigurari medicale dar si asigurari de locuinte. Polita RCA este o asigurare obligatorie din punct de vedere legal si te va proteja in orice situatie din trafic.