stailer

Lumea se dezvolta si apar din ce in ce mai multe scurtaturi spre tot ceea ce vrem sa facem. Totul devine mai usor, mai accesibil, mai rapid. Din cauza ca avem de facut atat de multe lucruri intr-o singura zi, metodele clasice nu mai dau randament si trebuie sa ne dezvoltam si noi odata cu tehnologia.

Din acest motiv Stailer vine in ajutorul tau in materie de programari la salon. Digitalizarea este din ce in ce mai prezenta printre noi si este important ca afacerile sa creasca la nivelul pietei si la nivelul la care se dezvolta totul. Saloanele care s-au alaturat platformei Stailer au urmat aceste principii, deoarece aduce beneficii atat utilizatorilor, cat si stilistilor.

Ce reprezinta Stailer?

Stailer este o platforma care permite programarea online la orice salon din orasele beneficiare. A aparut datorita nevoilor pietei si pentru nevoia oamenilor de a economisi timp. Prin utilizarea Stailer se evita zecile de apeluri la saloane pentru o programare. Este mult mai usor cand ai totul in acelasi loc.

Avand in vedere ca activeaza momentan doar in Timisoara, Iasi, Cluj si Oradea locuitorii acestor orase sunt norocosii care se pot bucura de aceste servicii, dar in curand se va extinde si in alte orase, datorita utilitatii ei.

Prin accesare si selectarea serviciilor pe care ti le doresti, platforma afiseaza lista saloanelor de infrumusetare din Timisoara disponibile strict pe cautarile tale, fara optiuni prea multe fara rost. Se pliaza strict pe ceea ce cauti si iti economiseste timp. Am uitat sa mentionez ca este gratuit si accesibil oricui?

Pentru utilizare nu este nevoie sa creezi un cont, fiind o varianta optionala. Contul te poate ajuta in cazul in care esti uituc si te afli in situatia de rata programarea, dar reminderul poate fi clopotelul care te salveaza. Tot in cont poti vedea lista cu toate saloanele la care ai fost si poti sa revii la ele daca te-au satisfacut serviciile oferite.

Mai multe servicii disponibile

Indiferent de ce nevoie ai, de ce serviciu vrei sa beneficiezi, Stailer are solutia potrivita pentru tine. Poti opta pentru servicii de hairstyle, cosmetica, manichiura si chiar masaj facial.

Motorul de cautare afiseaza locurile disponibile alaturi de poza stilistului, salonul si pretul pentru serviciul respectiv. Daca esti in cautare de sedinte de epilare rapida in Timisoara, poti beneficia chiar azi de un loc la salon pentru ca din toate saloanele care activeaza pe Stailer, un loc sigur este rezervat pentru tine si poti merge sa te rasfeti.

In cazul in care ai facut o programare si nu o mai poti onora, anularea este la fel de simpla si te scapa de dat telefoane incomode stilistului sa ii spui ca nu mai poti ajunge. Stailer face si acest lucru pentru tine, tu doar trebuie sa selectezi anulare programare si sarcina ta s-a sfarsit. Stilistul este anuntat in timp util, astfel incat sa isi poata reprograma treburile si tu te poti reprograma in alta zi. Simplu si usor de utilizat.

Daca vrei o programare acceseaza platforma acum, iar pentru orice nelamurire ai trimite un e-mail reprezentantilor la adresa support@stailer.ro.