stailer

Cine nu își dorește să arate impecabil în fiecare zi când iese din casă? Orice persoană, indiferent dacă este bărbat sau femeie, are anumite criterii pe care le respectă și detalii de care ține cont înainte să iasă din casă. Totuși, indiferent de cât de mult ne-am dori, anumite aspecte nu le putem corecta acasă pentru că riscăm un fiasco.

Pentru schimbările cu privire la păr sau chiar unele lucruri ce țin de cosmetică, este necesar ajutorul unui specialist în domeniu care obține rezultatele dorite de tine fără prea mult efort. Pentru a beneficia de aceste servicii este nevoie de o programare la salon, care știm cu toții cât de greu se obține. Totuși aș putea spune cât de greu se obținea, deoarece odată cu apariția Stailer această acțiune este mult mai facilă și mai rapidă.

De ce Stailer este soluția?

Stailer a apărut din dorința reprezentanților să faciliteze programarea la salon. Au simplificat tot acest proces cu ajutorul acestei platforme care deține toate informațiile de care ai nevoie și toate instrumentele necesare pentru a te programa la salon, în câțiva pași simpli și doar în câteva minute.

De câte ori nu ai pățit să ai o întâlnire importantă cu un viitor șef sau cu un colaborator, iar întâlnirea necesită un aspect impecabil, dar părul tău stătea în toate direcțiile? În acele situații încerci să îl aranjezi cu fixativ sau alte produse, dar în zadar. Până acum nici nu te gândeai la ideea că poți apela la un salon care să te primească chiar în următoarele ore, dar Stailer a schimbat acest aspect.

Stailer este alături de tine și în caz de „urgențe”

În caz de o urgență în materie de beauty accesezi platforma, selectezi criteriile necesare și apeși căutare pentru ziua în curs. Cel mai util este faptul că generează ca rezultate doar saloanele care au disponibilitate în ziua și la ora la care poți tu ajunge. În cinci minute programarea este realizată și mai ai timp și de o cafea până la întâlnirea de afaceri importantă.

Ca femeie, lucrurile pot fi puțin mai complicate, pentru că un eveniment important care rămâne veșnic întipărit în amintiri, dar și în poze, necesită mai multe îmbunătățiri. De la coafură, la manichiură și make-up, toate trebuie acoperite. Cu doar câteva click-uri poți rezolva problema, indiferent dacă ai cont creat sau nu. Platforma este gratuită pentru oricine și mai mult decât atât, poți beneficia de serviciile unor adevărați profesioniști. În lista cu disponibilități apare și poza stilistului, alături de prețurile pentru fiecare serviciu. Pentru toate aceste detalii informatii extra vezi aici. La orice eveniment la care participi poți să arăți impecabil din toate punctele de vedere. Programările la salon nu au fost niciodată mai simple.

Platforma activează momentan doar în câteva orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și de curând s-a extins și în București. Până la finalul anului sunt planuri de extindere în mai multe orașe ale țării datorită utilității. Simplu, rapid și gratuit – criterii ce definesc Stailer.

Contact:

support@stailer.ro