muzeu-sex

Deci, te afli in vizita intr-un oras nou si faci tot ceea ce face un turist. Dar, ce poti sa faci mai exact? Ei bine, toata lumea iubeste muzeele, nu-i asa? In general, majoritatea oamenilor iubesc muzeele, insa unii dintre noi vad astfel de vizite a fi plictisitoare. Adica, cine isi doreste sa se plimbe printre rafturi prafuite uitandu-se la ceva arta care nu o intelege in niciun fel? Totusi, exista muzee in lume care ar putea trezi interesul fiecarui vizitator, care reusesc sa combine aspectul intelectual cu o experienta amuzanta. Astfel, exista muzee de sex; peste tot in lume exista muzee dedicate artei, istoriei, asa ca oamenii au venit cu o noua idee: de ce nu si un muzeu legat de sex? Muzeele de sex incep sa apara mai peste tot in lume, asa ca trebuie sa afli care sunt cele mai celebre astfel de muzee din lume.

Muzee dedicate sexului

Sex Machines Museum- Praga, Cehia- Acesta este singurul muzeu din lume dedicat, in totalitate, jucariilor sexuale. Exista peste 200 de astfel de produse in interiorul muzeului, iar unele dintre ele au telul de a incuraja sexul. Muzeul s-a deschis in anul 2002 si are si o sala de teatru.

Jeju Loveland- Coreea de Sud- Este cunoscut si ca „parcul cu tema sexuala”, insa in realitate este un loc unde se gasesc tot felul de statui, iar asa cum te asteptai, toate implica sex. Insula Jeju este o destinatie populara pentru luna de miere din Coreea de Sud, iar ideea acestor statui este aceea de a face noile cupluri de a mai scapa de inhibitii.

Venustempel Sex Museum – Amsterdam- In multe zone ale lumii un astfel de muzeu ar pune o multime de probleme, dar nu si in Amsterdam, casa mandra a drogurilor si a prostitutiei. Adica, de ce sa te mai deranjezi sa vizitezi un muzeu cu tema sexuala cand ai tot ceea ce iti trebuie chiar pe strazile orasului? Acest muzeu mai este cunoscut si ca Templul lui Venus si este cel mai vechi muzeu de sex din lume, fiind deschis in 1985.

Museros – St. Petersburg, Rusia- Un muzeu de sex in Rusia? A voie sa faca asa ceva? Ei bine, contrar aparentelor, da, au voie. Numele se traduce ca si „cunoaste tot ceea ce altora le este frica sa vorbeasca”, iar asta inseamna ca- la fel ca orice alt lucru din Rusia- totul a fost un secret pentru o perioada lunga de timp. In timp ce „arta” expusa in muzeu este putin cam invechita, totusi, pare a fi un punct forte pentru cei care sunt interesati. S-a deschis in 2004 si detine cea mai mare colectie de jucarii sexuale din tara.