bosch gbh 2 26 dfr

In orice gospodarie apar momente in care e necesar sa se efectueze diverse lucrari, fie de intretinere, fie de reparatie, iar pentru a le efectua cu usurinta, cu placere si succes e nevoie sa avem tot ceeea ce ne trebuie la indemana.

De cate ori nu ti-ai dorit sa repari ceva si sa o faci exact atunci fara a mai pierde timp? De multe ori insa ai constatat ca nu ai ceea ce iti trebuie sau sculele de care dispui nu sunt cele mai performante.

Pentru a lasa astfel de momente sa fie de ordinul trecutului iti voi prezenta o serie de scule pe care merita sa le achizitionezi si care te vor ajuta in foarte multe situatii gospodaresti. De asemenea, mai toate le poti cumpara la preturi accesibile daca veti accesa magazinul online tehnicbazar.ro.

Uneltele de mana

Pornind chiar de la cele mai esentiale scule si unelte va trebui sa incepem, evident, cu cele de mana. Aici avem foarte multe scule ce trebuie sa existe in colectia ta, cum ar fi de exemplu ciocanul, patentul, surubelnitele, tot felul de chei, foarfece sau clesti.

De asemenea, iti recomand sa cumperi si o geanta in care sa le depozitezi asa cum este firesc. In felul acesta vei putea sa te asiguri ca se vor afla intr-o stare buna, iti va fi usor sa le ingrijesti si, nu in ultimul rand, le vei gasi foarte rapid atunci cand vei avea nevoie.

Ciocan rotopercutor

In cadrul diverselor activitati pe care le desfasori acasa este imposibil sa nu ajungi in situatia in care sa trebuiasca sa dai cateva gauri. Indiferent ca este vorba despre montarea unui mobilier, ca trebuie sa lucrezi in cadrul unei instalatii sau trebuie sa faci o gaura in perete, un ciocan rotopercutor iti este indispensabil.

Pe site-ul tehnicbazar.ro vei descoperi o gama variata de ciocane, printre care se remarca si modelul Bosch GBH 2 26 DFR, fiind in prezent unul dintre cele mai performante care exista pe piata. Acesta prezinta o greutate foarte mica, manevrabilitate ridicata, performante excelente si, bineinteles, un raport calitate/pret deosebit de atractiv.

Drujba

Ai o gradina? Atunci cu siguranta esti constient ca aceasta necesita lucrari de ingrijire, in special de taiere. Pentru a face acest lucru deosebit de simplu, intr-o perioda scurta de timp si cu o eficienta foarte mare va trebui sa te folosesti de o drujba.

Totodata, aceasta este perfecta in situatia in care dispui de un sistem de incalzire bazat pe lemne. Taierea materialului lemnos se va face fara nici un efort daca ai in posesie o drujba. Lista activitatilor pe care le vei putea desfasura nu se opreste aici, folosindu-te de o drujba vei putea sa oferi un aspect mai placut chiar si gardului viu. Depinde doar de creativitatea si implicarea ta, insa o drujba este clar ca se regaseste printre lucrurile de care ai nevoie in preajma casei tale.

Polizor unghiular

Este nevoie sa executi taieri mai fine, in unghiuri mai dificile si in cadrul unor materiale mai puternice? Atunci am solutia perfecta pentru tine. E vorba despre un polizor unghiular. De fapt vei putea sa executi ceva mai mult decat atat cu ajutorul unui polizor unghiular, pe langa taiat remarcandu-se si slefuirea diferitelor suprafate, in special cele de lemn, motiv pentru care este un instrument ideal pentru tamplari si dulgheri.

Lista poate continua, insa acestea sunt probabil cele mai importante scule pe care le poti achizitiona si pe care daca le ai in colectie vei putea rezolva mai orice problema intampini.