Daca pana acum Parisul era considerat locul ideal pentru o vacanta de vis, locul ideal unde indragostitii se simt in largul lor destinatiile de top in 2014 detroneaza aceasta locatie. Pana si celebra Roma este mai departe de locul unu asa cum obisnuia sa fie. Iata o lista a locurilor pe care sa nu le ratezi pentru vacantele din 2014:

  1. Istanbul- la moschee, la bazar si cu acel stil antic te cucereste numai cu partile ce le poti admira.
  2. Roma- de la columna la pietele lor vestite, de la coloseum la partea istorica si fantana dorintelor numai in Roma sa stai si tot ai ce vizita.
  3. Londra- nu ai cum sa ratezi sa vizitezi palatul, celebrul palat cu iz regal. Nu rata muzee si plimba-te pe strazile linistite.
  4. Beijin- celebrul zid merita vazut o data in viata, cel putin.
  5. Praga- cultura pe paine cu strazi colorate, cu oras vechi si pivnite interesante.
  6. Maroc- moscheele sunt la mare cautare insa in Maroc ai mult mai multe de vazut decat atat.
  7. Paris- romantismul din podul celebru al indragostitilor, muzee celebre, aici nu te plictisesti.
  8. Vietnam- pagode, temple, nu rata nici parcurile lor.
  9. Cambodgia- locul celebru pentru partea religioasa mai ales.
  10. China, Shangai mai exact.

Daca asa arata un top 10 al destinatiilor turistice pentru intreaga lume sa nu neglijam totusi caci Romania are suficiente locuri cu care sa se mandreasca. Si clasica varianta de a merge la mare sau la munte desi primeaza locatia exotica, nisip deci la mare ramane in picioare si anul acesta. Ai putea alege Grecia care este accesibila in preturi mai ales daca alegi extra sezon sau iti alegi biletele din timp. Ai putea insa sa ramai si in tara, pe litoralul pur romanesc.

Incepand cu partea Eforie acolo unde linsitea troneaza de cele mai multe ori si pana la agitatul Costinesti, Constanta sau exuberanta Mamaia ai de unde alege. Pana la urma sunt oferte pentru tot omul.