In lumea in care traim, daca nu am lua pauza in care sa ne relaxam, sa facem scurte plimbari, excursii sau sa mergem in concedii, am muri pur si simplu mai repede. Toata lumea are nevoie de momente de relax, iar pentru aceastia boi oferi astazi cateva idei de obiective, tari sau orase din lume pe care ar trebui sa le vizitati.

Vreau sa vorbesc in primul rand despre atractiile din America de Sud, iar datorita faptului ca sunt imens de multe, va voi recomanda doar numele de tari pentru a va starni interesul. Restul faceti voi. Asadar, iata ce tari din america de Sud recomand ca destinatii turistice: Brazilia, Peru, Chile, Argentina, Paraguay, Bolivia sau Columbia.

Din suita mea de recomandari, urmeaza atractii Budapesta. Daca ajungeti in Budapesta, iata ce obiective nu trebuie sa ratati: Palatul Regal, Cladirea Parlamentului, zecile de muzee din tot orasul si pesterile amenajate special pentru turisti.

Sin in Casablanca veti gasi cateva atractii interesante: Palatul Mohamed al V-lea, Lusitania, cartierul evreiesc din Casablanca, La Corniche, bulevardul de promenada si nu in ultimul rand, Medina, vechiul oras Casablanca.

Alte recomandari, ar fi atractii din Strasbourg, orasul francez. Acesta se remarca prin Palais de Rohan, Muzeul Alsacian si in special, pentru Catedrala Notre Dame, o catedrala cu nume rezonant in intreaga lume.

In final, va voi recomanda cateva atractii din Roma. Daca ajungeti in concediu in orasul italian, cel mai frumos ar fi sa vizitati obiectivele care aduc aminte de vechiul Imperiu Roman. Dintre acestea amintesc Coloseumul, Forumul roman, Columna lui Traian si cel mai cunoscut drum in intreaga lume pe vremea imperiului, Via Apia.

Vine in curand vara si implicit vremea vacantelor, concediilor si excursiilor. Voi unde petreceti vara asta?