https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtGzePXj2wtyCfSyzYEaBu5G7BWRnxL1cdZaESQPNkW3fDcSvm7QDin nefericire sunt multi care sufera de boli cronice, de boli pe termen lung. Este mai mult decat frustrant sa traiesti cu o boala si sa nu poti sa ii faci ceva anume decat sa te intretii. Asda se naste si turismul medical, dedicat celor care nu au nevoie doar de relaxare ci si de tratamente complete pentru diverse afectiuni.

De cele mai multe ori se pune accent pe o forma de tratament in strainatate. Si pentru asta ar trebui sa iei in considerare destinatii precum:

  1. Turcia. Cu conditii de top si standarde inalte se pare ca Turcia este apreciata si pentru ca tine cont de turistii sai si din punct de vedere medical. Vei gasi personal calificat care sa se descurce in a se exprima in limba engleza, limba de circulatie. In plus descopera ca aici sunt cele mai multe zone acreditate pentru tratament pentru largi arii de tratament.
  2. Tailanda are cel mai mare spital din Asia, privat si au fost si primii cei care au primit acreditarea unui astfel de centru. Medicina de ultima clasa si personalul calificat fac ca increderea turistilor sa creasca cand vine vorba de turismul medical. Aici serviciile de top se refera in special la transplant, la tratamente cosmetice si nu numai, tratamente cardiace sau dentare.
  3. Singapore. Sistemul lor medical a fost clasificat ca fiind cel mai bun din toata Asia, ocupand locul 6 in lume. Aici vin turisti din intreaga lume si nu pentru nimic. Cel mai adesea se mizeaza pe tratamente ce se refera la tratamente cardiace, neurologice sau ce tine de celulele stem si formele de tratament cu aceasta metoda.
  4. Brazilia. Nu numai pentru lumea fotbalului de anul acesta ti-ai dori sa ajungi aici. Este locul cu cei mai multi chirurgi plastici insa si locul in care serviciile sunt cu mult mai ieftine. Aici se pune mult accent si pe tratamente ce tin de rinoplastii si modificari de san, de chirurgie si corectie estetica.