Vara inca nu s-a terminat. Cel putin pentru cei care nu au apucat sa aiba parte de concediul mult visat si de sejurul dorit. Luna septembrie aduce in schimb numeroase oportunitati. In aceasta clasa se numara nu numai cei de varsta a doua sau familistii ci si seniorii care se incadreaza intr-un program unic.

Cine este turistul de septembrie. In principal ar trebui amintit de cei care sunt deja la pensie. Varsta lor nu trebuie sa insemne capitol incheiat la viata sociala si la rasfat. Adica cu tot timpul lor liber mai nou nu trebuie sa insemne ca nu trebuie sa mai plece si in vacante. Au sansa sa faca asta tinand cont de faptul ca pot alege programul deosebit care le permite preturi chiar la jumatate.

Prin programul specific in care de altfel ar trebui sa se cumpere biletele din timp caci este mare batalie pe ele seniorii pot pleca in vacante ce pentru unii sunt de lux. Daca Dubaiul este mai putin accesibil celor care au un salariu minim pe economie sau o pensie de asemenea prin programul seniorilor se poate ajunge la un pachet de 600 de euro. Multumitor insa pacat ca se ajunge la batraneste pentru asa o oportunitate.

Turistul de septembrie este la pensie sau aproape de ea. Insa este si acel familist care isi bucura odraslele prin alt program, litoralul pentru toti spre exemplu. In orice caz, pe litoralul din Romania, septembrie inseamna preturi la jumatate deci mult mai convenabil. Plus ca totul este mai linistitor, fara viata de noapte si un alt plus castigat pentru viata de familie.

Insa nu in ultimul rand turistul de septembrie ar putea fi de asemenea cel care isi planifica din timp un concediu, il alege pe cel mai convenabil ca pret si pe la sfarsit de sezon. In Grecia septembrie este inca un timp bun pentru distractie.