Perioada concediilor nu s-a terminat, ba mai cu seama se pare ca acestea sunt inca pe val. Preturile sunt cu mult mai ieftine, exista se pare numeroase oferte si una peste alta nu este de neglijat ca poti merge in vacante de 4 stele cu bani cat pentru una de doar 2 stele.

Unde mergi in  vacanta anul acesta? Iata cateva sfaturi:

  1. Castelul Corvinilor, unul din cele mai mari din tara. Arhitectura sa gotica este un mare plus de atractie si dateaza din sec XV cand Iancu de la Hunedoara a fost cel care a ridicat aceasta constructie. Merita vazut pentru imaginea spectaculoasa si incarcatura sa istorica.
  2. Castelul Bran face parte din aceeasi categorie de locatii istorice, una destul de vestita se pare. Sunt doar 30 de km de la Brasov pana aici deci poti bifa doua locatii una dupa alta in zone apropiate care sa iti faca vacanta unica. Legenda lui Dracula inca exista si planeaza in zona.
  3. Castelul Sturdza se situeaza in Iasi, situat intr-o zona intens circulata, aproape de Mitropolie asa ca ai putea din nou sa iti faci vacanta ca fiind una de explorare a zonelor si de data aceasta fiind zona Moldovei.
  4. Iulia Hasdeu, un alt nume, o alta locatie de tip castel pe care sa o vizitezi. Dateaza din anii 1800 si a fost construit din ideea de crea o locatie care sa comemoreze pe fiica scriitorului Hasdeu.
  5. Cluj, Transilvania, Banffy. Nu departe de Cluj acest castel este cel care impresioneaza prin toata definitia sa. Este si veche si cel mai tare a fost afectata o data cu perioada razboiului mondial insa fara doar si poate inca se impune ca o atractie artistica.
  6. Peles, castelul ce nu are cum sa fie ratat dintr-o astfel de lista. Construit de regele Carol I in Sinaia este unul din cele mai impunatoare si mai vestite zone artistice.