Desi suntem pe turistul.eu, nu insemna ca nu putem de iesirile de weekend ca parte a aceleiasi categorii, turism. Pentru toti cei care au programe aglomerate in decursul unei sapatamani, weekend-urile sunt o „oaza de binecuvantare” (ironic vorbind). Weekend-urile, revenind la un stil serios, sun opertunitatea perfecta de a descoperi locuri noi. Tocmai din acest motiv, astazi, in weekned, vorbim despre ce ar trebui sa faceti pentru a va bucura la maxim de ce are tara noastra de oferit.

Pentru barbati, am o idee: chiar daca nu sunteti tipul care pescuieste, e un lucru pe care trebuie sa il incerci macar o data in viata. Cum e weekend si sunt doar doua zile libere la dispozitie, nu trebuie neaparat sa mergi pe Dunare sa poti pescui. Poti imprumuta o undita si impreuna cu cativa prieteni, puteti incerca aceasta experienta.

Pentru cei care au prieteni/ prietene, soti/ sotii, se pot face o multime de lucruri interesante. Intr-un weekend puteti merge intr-o drumetie in locurile apropiate de cel in care stati. Sunt sigur ca indiferent de unde locuiti, nu cunoasteti imprejurimile, zonelele nelocuite din orasul vostru si de pe langa el. Fie ca e o padure, o campie, o regiune de deal si la multe, luati cu voi o camera foto, o mana de prieteni si porniti la plimbare.

Sunt sigur ca aerul curat nu are cum sa va strice si pentru plangaciosi, aviz: mersul pe jos, face piciorul frumos. Nu mai vorbim de sanatate pentru ca stiti cu totii ca mersul pe jos e sanatos.

Incercati sa va deconectati putin de lumea aglomerata in care traiti si sa va bucurati de putin mai multa liniste. Iesiti din cotidian si oferiti-va timp sa va ganditi, la orice, sa va bucurati, de tot ce se vede in orizont. The sky is the limit!