Foarte multi oameni sunt atrasi de luxul pe care Dubaiul il ofera rezidentilor sai. Acest loc este descris de o viata extravaganta, dupa-amiezi luxoase si plaje minunate. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu stiu unde sa isi gaseasca o resedinta potrivita pentru bugetul pe care il au, asa ca risca sa piarda intreaga distractie. Iata care sunt cele mai populare zone din Dubai care ofera apartamente foarte bune de inchiriat- asa ca, daca vrei sa faci o excursie in Dubai si nu stiai unde te poti caza, acum poti afla!

Locuri de cazare in Dubai

Jumeirah Beach Residence (JBR)- la est de Golful Persic, aceasta zona cu deschidere la apa ofera un mediu relaxant in care turistii pot privi Marea Araba. Proiectul JBR, in valoare de 6 miliarde de dolari, a fost lansat in anul 2002, a fost finalizat in 2010 si include 40 de turnuri care pot gazdui pana la 15,000 de rezidenti. Aceasta zona este faimoasa pentru strada „The Walk”, o banda cu o lungime de 1.7 km, plina cu magazine de haine, restaurante, cafenele si alte servicii.

Palm Jumeirah- Aceste insule create de mana omului, unice in lume, reprezinta simbolul Dubaiului. Palm Jumeirah este unul din cei trei palmieri ai Dubaiului, ceilalti doi fiind finalizati in anul 2008. Un loc extraordinar de petrecere a vacantelor, insulele sunt presarate de hoteluri luxoase si statiuni de zi cu vile orientate cu fata spre mare.

Dubai Sports City- Aceasta zona are ca scop atragerea turistilor care iubesc activitatile in aer liber. Casa a mai multe stadioane, arene si sali de sport, dar si a unui stil de viata activ. Aici se intalneste un teren de golf, unul de rugby, Dubai International Cricket Stadium, terenuri de fotbal si Academia ICC. De asemenea, zona este extrem de renumita pentru facilitatile sale pe care le pune la dispozitia rezidentilor la preturi relativ accesibile.